A Covid-ról miért nincsenek már hírek?
A fertőzöttek száma már szerintem elérte az 1 milliárdot.
Miért nem számolnak be róla ha az a halálos vírus örökre megmarad?
Mert már két éve van rá ellenszer és már megszűnt világjárványnak lenni hivatalosan is.
Egyébként beszámolnak róla: [link]
2es, szia uram, Fertőzött nem érdekel? Én elkaptam! Igazoltan! És ezt a 3 hetes gyötrődést, senkinek sem kivánom!
De, ha már fertőzött, még van a családban, ismerősök körében, legalább 10 érintett fertőzött is, 1 belehalt, 2 nem is tudott magáról, és 1 másik személy maradandó tüdőkárosodást szenvedett tőle.
Amiért a spanyol nátháról se, pedig az influenza mind a mai napig velünk van, nem tűnt el.
Egy részt a vírus sokat mutálódott, virulensebb, de kevésbé veszélyes lett. Másrészt oltások és átfertőződés révén sokan szereztek bizonyos mértékű védettséget.
"Minek? Kit érdekel már?"
Aki nem akar lélegeztető gépre kerülni.
Putyin elintézte a COVDI-ot is, vannak izgalmasabb hírek.
Amúgy az influenzáról sem olvasol minden nap híreket.
Az már rég beoltatta magát 3-4 dózissal, plusz ugye ez kombinálva van azzal a ténnyel hogy mennyire enyhe variáns alakult ki belőle, szóval jelenleg jobban lehet félni az influenzától.
És ezt írom úgy hogy nem voltam/vagyok “covidszkeptikus”, volt olyan időszak amikor veszélyt jelentett a vírus, de ennek kb 2 éve vége, kár lenne örökre ezen pörögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!