Az emberek honnan szedik azt az információt, hogy Dániaban nincsenek az emberek beoltva?
Dániaban élő magyar vagyok. Nem oltattam, mert átestem tünet mentesen, rám nem volt veszélyes, szóval feleslegesnek gondolom. De! A lakosságból kb mindenki be van oltva. Az M1 facebook oldalán meg is jelent a hír, hogy 85% átoltott 12 év fölött, mire ellepték a konteós kommentek, olyan emberektől, akik kB azt sem tudják merre található ez az ország. Szerintük 5% sincs beoltva, aki pedig mást mond, az Fideszes (nem értem az összefüggést, mert az ellenzék is egyetért az oltásokkal).
Valóban ennyi sötét ember van otthon? Honnan van az információjuk, miszerint itt nem oltakoztak az emberek?
Történetesen megtaláltam a cikket az M1 facebook oldalán, meg azt hiszem a te kommentedet is.
A negatív kommentek többsége nem azt állítja hogy nem oltakoznak dániában hanem azért mert a média ferdít, Óriási tüntetés sorozatok voltak Dániában az utóbbi tíz napban és ezért törölték el a megszorításokat nem pedig az átoltottsági arány miatt
Én nem kommenteltem, feleslegesnek éreztem oda írni.
Egyébként nem, már korábban ki volt tűzve a céldátum, hogy a magas átoltottság miatt 10-én megszűnnek a korlátozások. Mindazonáltal itt a népesség igen kis százaléka az, aki nem hisz a járványban, a facen terjedő "milliós tömeg tüntetett" hírek mind kamu.
"Valóban ennyi sötét ember van otthon?"
Az arány csalóka. A COVID oltásellenesek, korlátozásellenesek sokkal aktívabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!