Akik nincsenek beoltva covid ellen, azok eletveszelyben vannak?
Figyelt kérdés
Ezt mondta ma Orban Viktor.2021. nov. 5. 22:55
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
104 szavazat
1/44 anonim válasza:
Mindenki másképpen reagál, vagyis lehet, hogy holnap már az intenzíven, lélegeztető gépen vagy. Ez a vírus állandóan mutálódik, de az oltás mégis valamennyire segit. KÉT oltás után enyhe influenzás tünetek voltak, most készülök a harmadikra.
2/44 anonim válasza:
#1 Nekem két oltás után qrva kemény volt. Szóval csak annyit mondhatok, hogy igen, aki nincs beoltva az életveszélyben van a kovidtól.
3/44 anonim válasza:
Orbán általában hazudik, de most mégis van igazság abban amit mondott.
4/44 lencsefőzelék válasza:
Valóban életveszélyben vannak az oltatlanok, ha mondjuk tapasztalat nélkül elmennek a Himalájába hegyet mászni. Amúgy csak gusztustalan oltáspropaganda.
5/44 anonim válasza:
Érdekes módon a békemeneten, a focimeccseken, meg úgy általában ez valahogy nem akar működni. Oltatlanként már átestem a deltán is, mégis itt vagyok, összesen 3 napig voltam "megfázva".
6/44 anonim válasza:
Ő monda már azt is hogy:
-Egyetlen esélyünk van a túlélésre..az oltás.
---------------------------------------------------
7/44 anonim válasza:
A vírus is élni akar, és fog is amíg talál kaját.
8/44 anonim válasza:
Ezt nem lehet így általánosan kifejezni, hogy életveszélyben vannak.
Ez kőkemény, gusztustalan oltáspropaganda, amit megfélemlítés útján próbálnak elérni.
Vannak valóban különböző súlyosságú kockázati tényezők, de ha az a 2,5-3 millió oltatlan ember megfertőződne, abból 1-2 ezer halna meg és maximum 5 ezer kerülne kórházba.
9/44 anonim válasza:
Az van életveszélyben, akinek gyenge az immunrendszere. Akár oltott, akár nem.Cilike is elismerte, hogy oltottak is haltak meg a vírusban.
10/44 anonim válasza:
Nem, mert a covid nem halálos betegség. Akik be vannak oltva, azok vannak életveszélyben, mert minden vakcinának van valami életveszélyes mellékhatása.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!