Ha Ukrajnában élnél ,hogyan kerülnéd el a kényszersorozást?
ukrán kényszersorozás video
https://www.youtube.com/shorts/UZWI7NhfM2k
https://www.youtube.com/watch?v=_-HTYPpl9fc
Vannak, akik ellenállnak a sorozásnak mások női ruhába öltöznek. Zelenszkij 300 000 új katona toborzását tűzte ki célul a hadseregbe.
.
"Akkor jó liberálisként miért hívod ezt másnak?"
Mert ez simán a következménye annak, ha a háborús behívóra fittyet hánysz, méghozzá az egész világon, többek közt az oroszoknál is. Szóval akkor a logikád alapján más nem is létezik, csak kényszersorozás. Akkor meg minek többnek feltűntetni, megkülönbiztetni a kényszer előtaggal, mikor semmi megkülönböztetés nincs benne?
Mondtam, ennek annyi értelme van mintha azt, hogy lecsuknak lopásért, kényszermagántulajdontiszteletnek hívnád.
20.
Nem,de Én nem is akarok háborúzni, meg sotoztatni mint te!
21.
Olvasd el még egyszer a 4-es válaszom.
"Nem,de Én nem is akarok háborúzni, meg sotoztatni mint te!"
Mi sem akarjuk, akkor mi a kérdés?
"Olvasd el még egyszer a 4-es válaszom."
Te pedig a 16-os válaszomat rá (másik hozzászóló vagyok).
+1 mi a véleményed az orosz kényszersorozásról? Természetesen annyi különbség mindenképp van, hogy az ukránok hazájukat akarják védeni, az oroszok pedig másét elvenni. De azontúl, mi a véleményed?
23.
"Nem,de Én nem is akarok háborúzni, meg sotoztatni mint te!"
"Mi sem akarjuk, akkor mi a kérdés?"
Akkor miért akarsz olyan ukránokat a halálba küldeni akik önszántukból nem akarnak menni?
"Akkor miért akarsz olyan ukránokat a halálba küldeni akik önszántukból nem akarnak menni?"
Ne ismételgesd magad. Ez a beszélgetés most konkrétan "Miért akarod?" - "Nem akarom" - "De miért akarod?" - "Mondtam már, hogy nem akarom" stb. stb.
Te miért akarsz olyan oroszokat a halálba küldeni, akik önszántukból nem akarnak menni?
Erre, és a hozzászólásom többi részére nem reagáltál.
"Olvasd el még egyszer a 4-es válaszom."
Elolvastam, de az ostobaság. Nem létezik olyan ország, ami ha háborúban áll, akkor csak önkéntes alapon toboroz.
26.
"Erre, és a hozzászólásom többi részére nem reagáltál"
Mert összevissza írkáltok minden ostobaságot.
"Te miért akarsz olyan oroszokat a halálba küldeni, akik önszántukból nem akarnak menni?"
Ezt hol irtam?
29.
Szóval támogatod a kényszersorozást?
Ha sok ilyen ország lenne aki csak önkénteseket toborozna sokkal kevesebb háború lenne!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!