Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha Ukrajnában élnél ,hogyan...

Ha Ukrajnában élnél ,hogyan kerülnéd el a kényszersorozást?

Figyelt kérdés

ukrán kényszersorozás video

https://www.youtube.com/shorts/UZWI7NhfM2k

https://www.youtube.com/watch?v=_-HTYPpl9fc

Vannak, akik ellenállnak a sorozásnak mások női ruhába öltöznek. Zelenszkij 300 000 új katona toborzását tűzte ki célul a hadseregbe.

.

2023. jún. 13. 10:34
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
90%

"Akkor jó liberálisként miért hívod ezt másnak?"

Mert ez simán a következménye annak, ha a háborús behívóra fittyet hánysz, méghozzá az egész világon, többek közt az oroszoknál is. Szóval akkor a logikád alapján más nem is létezik, csak kényszersorozás. Akkor meg minek többnek feltűntetni, megkülönbiztetni a kényszer előtaggal, mikor semmi megkülönböztetés nincs benne?

Mondtam, ennek annyi értelme van mintha azt, hogy lecsuknak lopásért, kényszermagántulajdontiszteletnek hívnád.

2023. jún. 13. 12:46
 22/41 A kérdező kommentje:

20.

Nem,de Én nem is akarok háborúzni, meg sotoztatni mint te!

21.

Olvasd el még egyszer a 4-es válaszom.

2023. jún. 13. 12:52
 23/41 anonim ***** válasza:
68%

"Nem,de Én nem is akarok háborúzni, meg sotoztatni mint te!"

Mi sem akarjuk, akkor mi a kérdés?

"Olvasd el még egyszer a 4-es válaszom."

Te pedig a 16-os válaszomat rá (másik hozzászóló vagyok).

+1 mi a véleményed az orosz kényszersorozásról? Természetesen annyi különbség mindenképp van, hogy az ukránok hazájukat akarják védeni, az oroszok pedig másét elvenni. De azontúl, mi a véleményed?

2023. jún. 13. 12:56
 24/41 A kérdező kommentje:

23.

"Nem,de Én nem is akarok háborúzni, meg sotoztatni mint te!"

"Mi sem akarjuk, akkor mi a kérdés?"

Akkor miért akarsz olyan ukránokat a halálba küldeni akik önszántukból nem akarnak menni?

2023. jún. 13. 12:59
 25/41 anonim ***** válasza:
89%
Én azt mondom nektek srácok, hogy ha itt Mo-on elindul a sorozás, abban a pillanatban fogjátok a bőröndőtöket 65 éves korig, és lépjetek ki az országból elsőként.Bárhová.Utána EU-n kivül.
2023. jún. 13. 12:59
 26/41 anonim ***** válasza:
79%

"Akkor miért akarsz olyan ukránokat a halálba küldeni akik önszántukból nem akarnak menni?"

Ne ismételgesd magad. Ez a beszélgetés most konkrétan "Miért akarod?" - "Nem akarom" - "De miért akarod?" - "Mondtam már, hogy nem akarom" stb. stb.

Te miért akarsz olyan oroszokat a halálba küldeni, akik önszántukból nem akarnak menni?

Erre, és a hozzászólásom többi részére nem reagáltál.

2023. jún. 13. 13:03
 27/41 anonim ***** válasza:
90%
Én kényszerwécézni, majd kényszerreggelizni szoktam miután felébredek reggel. Kérdező, te is?
2023. jún. 13. 13:19
 28/41 anonim ***** válasza:
26%
Fegyvert szereznék, és lelőném az első sorozó csoportot, aki megközelít. Aztán a többit, és átállnék az oroszokhoz, aztán onnan lőném az ukránokat.
2023. jún. 13. 13:47
 29/41 anonim ***** válasza:
18%

"Olvasd el még egyszer a 4-es válaszom."

Elolvastam, de az ostobaság. Nem létezik olyan ország, ami ha háborúban áll, akkor csak önkéntes alapon toboroz.

2023. jún. 13. 13:49
 30/41 A kérdező kommentje:

26.

"Erre, és a hozzászólásom többi részére nem reagáltál"

Mert összevissza írkáltok minden ostobaságot.

"Te miért akarsz olyan oroszokat a halálba küldeni, akik önszántukból nem akarnak menni?"

Ezt hol irtam?

29.

Szóval támogatod a kényszersorozást?

Ha sok ilyen ország lenne aki csak önkénteseket toborozna sokkal kevesebb háború lenne!

2023. jún. 13. 13:56
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!