Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha Ukrajnában élnél ,hogyan...

Ha Ukrajnában élnél ,hogyan kerülnéd el a kényszersorozást?

Figyelt kérdés

ukrán kényszersorozás video

https://www.youtube.com/shorts/UZWI7NhfM2k

https://www.youtube.com/watch?v=_-HTYPpl9fc

Vannak, akik ellenállnak a sorozásnak mások női ruhába öltöznek. Zelenszkij 300 000 új katona toborzását tűzte ki célul a hadseregbe.

.

2023. jún. 13. 10:34
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

10.

Nem tudom,hogy nézted-e a videókat!

De szerintem nem az a menete egy sorozásnak,hogy utcán(mert vannak ilyenek az ukránoknál érdekes módon) random elkapnak embereket és bevisznek!

Mondjuk épp mész a munkába és mit szólnál ha 3 katona oda menne hozzád a karodat megfogná és kozölnék hogy bocsi de nem munkába fogsz most menni hanem meghalni sorry!

De ugye te jó hűbér állampolgárhoz híven szívesen áldozod fel magad zselénszki akarom mindani a haza érdekeiért:) LOL

Ez vonatkozik az 1,2,9-es hozzászólóra is!

2023. jún. 13. 11:27
 12/41 anonim ***** válasza:
60%

Tehát néhány random videó és a propaganda által köré épített mesék alapján sikerült bedőlnöd egy béna általánosításnak. Gratula!

Másrészt nem meghalni mennek, hanem harcolni, és nem Zelenszkijért hanem Ukrajnáért. Van egyáltalan bármi is, amivel kapcsolatbyn képben vagy?

2023. jún. 13. 11:30
 13/41 anonim ***** válasza:
57%
Mindkét országból ugyanúgy menekülnek az emberek és mindkét országban soroznak. Háború van. Ruszkiország megtámadta Ukrajnát, ilyenkor sajnos nem számit, hogy te mit tennél, visznek, vagy menekülsz. A ruszkiknál egy generációnyi fiatal menekült el az OTTANI kényszersorozás/mozgósitás alatt. Az ukránoknál is. Aki ezt kényszersorozásnak hivja és reklamál, életében nem tanult történelmet.
2023. jún. 13. 11:38
 14/41 anonim ***** válasza:
52%

Általában ez a propaganda már többször "lefulladt",

mert ez egy hülyeség, ezért teszi fel a kérdező századszorra is a kérdést.

2023. jún. 13. 11:47
 15/41 anonim ***** válasza:
90%
(sajnos)Már várom, hogy az oroszok által nekünk "ajándékozott" hadifoglyok mikor fognak nyilatkozni az orosz propagandának megfelelően.
2023. jún. 13. 11:52
 16/41 anonim ***** válasza:
59%

"kényszersorozás esetén pedig pont magasról tesznek arra, hogy félvak, féllábú vagy épp féleszű az illető - hárman lefogják azt viszik, ha tetszik, ha nem, ha alkalmatlan, legalább jó lesz golyófogónak."

A videóidban egyik alany sem tűnik félvaknak, féllábúnak vagy féleszűnek. Ha kerekesszékből rángatnának ki valakit, érteném az álláspontodat, de most mi alapján kellene eldöntenem, hogy ezek az emberek igazából nem-e kapták meg a behívót, de megtagadták a szolgálat felvételét és most néznek szembe a következményekkel?

Háborúban résztvenni az állampolgároknak továbbra is kötelező, ha nincsenek felmentő hatály alatt. Utóbbit én hogy ellenőrizzem néhány balhézós videó alapján?

2023. jún. 13. 12:03
 17/41 anonim ***** válasza:
53%
Ha többször is rá lehetne nyomni a negatív lájkra a kérdező itt nyomkodná egész nap, ettől függetlenül ez egy kérdésnek álcázott orosz propaganda.
2023. jún. 13. 12:04
 18/41 anonim ***** válasza:
70%
Azoknak sikerült túlélni ezt a vérengzést, amikor nem tőrődtek az tárgyi értékeikkel, csak neki indultak a határnak a sorozás bejelentésekor.
2023. jún. 13. 12:24
 19/41 A kérdező kommentje:

Nyilván olyanok panpognak most a kényszer mellett akik életükben nem voltak háborúban !

Könnyebb fotelből mondani,hogy márpedig akkor is kenyszerítsék az ukránokat mert én magyar balos ezt akarom és kész ha akarják,ha nem!

Abból a pár random videóból több száz van a neten!

Gondolom neked személyes tapasztalataid vannak:)

Kényszer van?

Sorozás van?

Akkor jó liberálisként miért hívod ezt másnak?

2023. jún. 13. 12:26
 20/41 anonim ***** válasza:
76%
Én bevallom nem voltam még soha háborúban, de, ha te igen, igazán megoszthatnád a tapasztalataid, hogy hol és melyik háborúban vettél részt katonaként.
2023. jún. 13. 12:41
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!