Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Állásbetöltéshez kell minden...

Állásbetöltéshez kell minden feltételt teljesíteni?

Figyelt kérdés
Szóval lenne egy állás, de középfokú egészségügyi végzettség várnak el, de nekem az nincs, így is lenne esélyem megkapni?

febr. 8. 15:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Arról a munkáltató dönt (illetve bizonyos esetekben jogszabályi előírás is van), de ebben az esetben kissé reménytelenül hangzik a dolog.
febr. 8. 15:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Egészségügyi kereskedelmi és szolgáltató cégnél lenne egy recepciós állás, csak azért kérdem, tehát nem valami orvos, ápoló féle
febr. 8. 15:29
 3/9 Koplárovics Béci ***** válasza:
#2: valószínűleg azért szükséges egészségügyi végzettség ilyenkor, hogy ha beszélsz egy beteggel, akkor ne tűnjön neked kínainak, amit mond. Vagy ha egy orvos mond neked valamit, akkor szintén értsd meg, hogy miről van szó. Nyilván tanulható, de nem biztos, hogy azzal szeretnének foglalkozni, hogy mindent megtanítsanak, ha van olyan, akinek nem kell.
febr. 8. 15:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Miért kellene? A munkaadó sem fogja a munkakereső összes feltételét teljesíteni. Ez egy alku, egy próbát mindenképpen megér, ha számodra előnyös lenne az az állás.
febr. 8. 15:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Jelentkezni nem kerül semmibe, aztán legalább megpróbáltad. Én is szoktam reménytelennek tűnő állásokra is jelentkezni, mert mi van, ha mégis kellek nekik? Nővérem is járt már úgy, hogy az adott témához nem értett, de volt tapasztalata egy másik területen ami meg jobban tetszett a munkáltatónak mint a papírok. Én sem hiszem hogy ide felvennének, mert egészségügyi papírt nehéz szerezni, nem fognak betaníttatni ha tényleg szükség van rá, de ettől még jelentkezni lehet.
febr. 8. 15:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Fullos csaj vagy legalább?
febr. 8. 15:59
 7/9 A kérdező kommentje:
férfi vagyok, szóval ilyen előnyöm nincs
febr. 8. 17:06
 8/9 anonim ***** válasza:
#7 Még lehetsz fullos csaj is ha nagyon szeretnél :D
febr. 8. 17:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy ha fullos férfi vagyok az is előny, kitudja
febr. 8. 17:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!