Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha Ukrajnában élnél ,hogyan...

Ha Ukrajnában élnél ,hogyan kerülnéd el a kényszersorozást?

Figyelt kérdés

ukrán kényszersorozás video

https://www.youtube.com/shorts/UZWI7NhfM2k

https://www.youtube.com/watch?v=_-HTYPpl9fc

Vannak, akik ellenállnak a sorozásnak mások női ruhába öltöznek. Zelenszkij 300 000 új katona toborzását tűzte ki célul a hadseregbe.

.

2023. jún. 13. 10:34
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
42%

"Szóval támogatod a kényszersorozást?"

Nem létező dolgokat nehéz támogatni...

2023. jún. 13. 14:02
 32/41 anonim ***** válasza:
74%
Pontosítok, kérdező. Már előre megpróbálnék fegyvert szerezni, gondolom, most nem olyan nehéz. Ha igazoltatni akarnának, lelőném őket, ha nem lenne fegyverem, akkor pofán verném őket, kést használnék stb. Aztán elmenekülnék Magyarország vagy más ország felé, áttörnék a határon, és nem mennék vissza.
2023. jún. 13. 14:02
 33/41 anonim ***** válasza:
47%
Ha már esetleg besoroztak, akkor is meg lehet próbálni a szökést, illetve ha fegyvert adnak ott, ki lehet nyírni az őröket, és elmenekülni. Ha máshogy nem, a fronton is meg lehet lépni. Aztán irány Kijev, és végezni Zelenszkijjel.
2023. jún. 13. 14:06
 34/41 anonim ***** válasza:
34%
És, mi van akkor, ha támogatom a kényszersorozást és szeretném, hogy mégtöbb oroszt sorozzanak be? Most rossz ember lettem, vagy több oroszt fognak besorozni? Vagy alacsonyabb lesz tőle az infláció? Változtat ez bármin is?
2023. jún. 13. 14:11
 35/41 A kérdező kommentje:

28,33,34.

Igen ez is egy lehetőség de végső esetben

35.

A kényszersorozás az ukranoknál van, de amennyiben az oroszoknál is lenne és azt támogatod akkor több ukrán halott is lenne.

Ész az nem sok szorult beléd!

2023. jún. 13. 14:17
 36/41 mindentudó99 ***** válasza:
39%
Nővé műttetném magam és kész.
2023. jún. 13. 14:18
 37/41 anonim ***** válasza:
34%
Támogatok én mindent is, mégis olyan kicsi és jelentéktelen ember vagyok igy egyszemélyben, hogy a lecsó épp elég nekem, amit épp főzök. Mégis ki vagyok én, hogy minden ukrán és orosz besorozásáról döntsek? Maga vlagyimirovics?
2023. jún. 13. 14:24
 38/41 anonim ***** válasza:
87%

"A kényszersorozás az ukranoknál van"

A

Ha igaz lenne a logikád, akkor mindenhol van, ahol csak egy ország háborúban áll valakivel, hisz te az alap háborús sorozást hazudtad kényszersorozásnak.

2023. jún. 13. 14:48
 39/41 anonim ***** válasza:
nincs olyan hogy golyófogó, ha valaki nem akar harcolni az nem is fog ha viszik ha nem
2023. jún. 25. 01:17
 40/41 anonim ***** válasza:
Megadnám magam az oroszoknak, elmondanám nekik egyetlen szrh@'zi politikusért nem vagyok hajlandó harcolni.
jan. 26. 10:28
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!