Pár dolgot kiderítettem már az "incelekről", de hogy politizálnának, azt nem.
Amúgy ezt sosem értettem, ha valakinek esetleg van 1 darab liberális, vagy konzervatív véleménye, miért kellene 100%-ban egyik, vagy másik oldalhoz tartoznia.
Pláne, ha nem is politizál.
2023. ápr. 2. 08:45
2/8 anonim válasza:
Tate soha nem volt chad. Ő inkább a small dick energy definíciója. Tipikus esete annak, hogy hiába van pénze valakinek, a román prostikat leszámítva mindenkit elüldözne maga mellől. Megnyerő személyiséget nem lehet pénzért venni. Mondjuk az inceleknek ő jelenti a férfiasság csúcsát.. Egy félnéger, muszlim vallású strici:)
2023. ápr. 2. 08:48
3/8 anonim válasza:
Az incelek tele vannak önellentmondással. Ne próbálj meg kiigazodni rajtuk.
2023. ápr. 2. 09:22
4/8 anonim válasza:
Azért Tate messze van a chad-től(most attól tekintsünk el, hogy mostanában mindenkit chad-nek mondanak aki 30 éves koráig elveszti a szüzességét). Szerintem mielőtt beindult neki a szekér ő is incel lehetett.
2023. ápr. 3. 01:39
5/8 anonim válasza:
4
Igen, nincs az a tipikus chad feje. Sem a fejformája nem kocka sem az álla nem az a tipikus lapátáll.
2023. ápr. 3. 08:44
6/8 anonim válasza:
2
Pénze sincs a csávónak. Ő milliárdosnak mondja magát közben meg jó ha 4-5 milliója van. A gyerekprosti bizniszből sem valószínű hogy százmilliókat keresett volna, akkor nem bérelt bugattival kéne gizdáznia.
2023. ápr. 4. 12:16
7/8 anonim válasza:
4!
Ha Chad, ha nem, az biztos, hogy nem volt incel. Csak rá kell nézni.
2023. ápr. 9. 02:33
8/8 anonim válasza:
Aki Andrew Tate-et követi, annak már úgyis mindegy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!