Van egy undorító szélsőliberális nyugat és egy undorító Oroszország. Most akkor kivel szövetkezzünk?
Figyelt kérdés
2023. febr. 17. 22:43
1/10 anonim válasza:
Én építek egy saját bolygót és oda fogok költözni. De ha mindenképp a nyugat és Oroszország között kell választani, én egyre inkább az oroszok felé hajok pedig ez régebben nagyon nem így volt.
2/10 anonim válasza:
Nem kell szövetkezni senkivel, mivel már szövetségben vagyunk: a NATO-ban.
A Varsói Szerződést nem kérném vissza, az ex-KGB vezér és ex-FSZB vezér ajánlata nem szimpatikus nekem.
3/10 lencsefőzelék válasza:
A Galaktikus Föderációval.
4/10 anonim válasza:
#1 Hasonlóan érzek. A Nyugatnak alapvetően Amerika a zászlóshajója, ami bárhogy is szépítjük, a nap végén nem más, mint az önzés, a pénz, és a butaság országa. Az oroszok, főleg a kommunista Szovjetunió alatt ennél sokkal fejlettebb értékeket is fel tudtak mutatni, úgy mint a tudomány, az állami egészségügy, és a nyugodt, normális élet szeretete, amiben az emberek nem egymással versengő lovak, hanem egymást segítő társak.
5/10 anonim válasza:
Aha, a Gulagon is biztos egymást segítették...
8/10 anonim válasza:
Oroszországgal. Százszor normálisabb ideológiailag, mint a nyugat, ráadásul ők nem tartanak minket magyarokat alsóbbrendű lényeknek.
9/10 anonim válasza:
Aki oroszországgal akar szövetkezni az indulhat is a gulágba rabszolgának. Másra úgy se alkalmas egy magyar.
10/10 anonim válasza:
A sok gulágozónak
Nincsenek már gulágok
Sztálin idejében is főleg azokat vitték akiknek azért volt vaj a füle mögött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!