Miért gondolják azt bizonyos szélsőliberálisok, hogy a gyerekesek bűnösök?
A "szélsőliberálisok"(???) minden (gój) fehér embert eleve bűnösnek tartanak, "rémisztő képződménynek".
Hidd el, a 10 gyerekes afrikait vagy a 12 gyerekes indiait nem tekintenék bűnösnek, ahogy a "népességrobbanás" miatt is Európában nyiszítenek, a fent említett két helyen "rendben van" a dolog.
Teljesen igaz, amit ír a 2-es és az a legázabb, hogy le van pontozva.
Aztán csodálkoznak, ha hasít a fidesz.
4.
És mindezt a haladás és tolerancia nevében, általában valami olyan zászló égisze alatt, amin ilyen szép eszmék szerepelnek.
8.
A toleráns válasz: "Há' retardjobber vagy, meg náci, oszt' kész!"
(Első szabály: Mindig te fasisztázd le először a másikat)
Nem olvastam el a cikket. De hogy a 888 szidja a libsiket, azzal nincs új a nap alatt... Keresztény konzervatív emberként én is szoktam szidni a woke hülyeségeket, de azért azt mondom, hogy mindenki saját háza táján söprögessen először is!
Milyen konzervatív közeg az olyan, ahol Győzike párttag?! Vagy milyen konzervatív közeg az olyan, ahol a gyerekeink TANÁRAIT nem becsülik?! Engem még úgy neveltek, hogy a tanárokat tisztelnem kellett, nem szembe fordulni velük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!