Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ez botrány! Miért kell mindenb...

Ez botrány! Miért kell mindenből meleg propagandát csinálni?

Figyelt kérdés

A híres last of us sorozat 3. része gyakorlatilag egy b*ziság. A játékban semmi ilyesmi nem volt.

Egy teljes részt pazaroltak el erre. Leírni nem lehet, ezt látni kell...

A játék egy zombis fertőzött túlélő horror. A down kóros kisfiú aki "nembináris" még elviselhető. De ez...

Fogtak egy jó játékot és csináltak belőle egy sz*rt.

2023. febr. 1. 09:50
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
76%
Én heteróként kifejezetten örültem ennek a résznek. Még sok hasonlót akarok látni. Azt akarom, hogy teljesen normálisnak tekintsenek egy meleg kapcsolatot is és ez hozzájárul ehhez. Mellesleg a tartalomgyártó is azért csinálja, mert erre van igény. Tudom, te azt hiszed te vagy a többség. De a többség mi vagyunk. A liberális, elfogadó emberek. Csak meg kell nézni, hogy az andrew tate-greta thumberg vitában az utóbbi 10-szer annyi lájkot kapott. Kb ennyivel vagyunk többen nálatok a fejlett világban.
2023. febr. 1. 11:53
 32/62 anonim ***** válasza:
14%

Van egyáltalán olyan új sorozat, amibe ilyen-olyan ürüggyel nem csempésznek meleg szálat?

Ha amúgy érdekes a sztori, ettől még nem kaszálom el, de ez már tényleg kezd izzadtságszagú lenni. TWD, 1899, The Rig, stb, tolják a képünkbe az LGTB propagandát, rontva ezzel az összehatást.

2023. febr. 1. 13:05
 33/62 anonim ***** válasza:
79%
A melegek puszta jelenléte miért lenne propaganda? Akik komolyan nem bírják elviselni, hogy nem csak heteró embereket látnak a tv-ben, hogy nem tagadhatják továbbra is a nem hetero emberek létezését, azoknál sajnos a hiba a saját készülékükben van.
2023. febr. 1. 13:17
 34/62 anonim ***** válasza:
77%
Még szerintem írd le párszor, hogy b*zik, mert így nem teljesen egyértelmű, hogy a b*zikról beszélsz. Lehet valaki félreérti, hogy itt a b*zikról van szó és véletlenül azt hinné, hogy nem a b*zikról beszélsz, amikor azt írod, hogy b*zik. Bár előfordulhat, hogy véletlenül téged is b*ziknak néznek, ha ilyen sokat beszél a b*zikról és folyton a b*zikkal foglalkozol, mert tudod a normális embereket ez nem érdekli. :)
2023. febr. 1. 13:34
 35/62 anonim ***** válasza:
67%
35-ös, szerintem az is elég, ha csak sokan jelentjük...
2023. febr. 1. 13:38
 36/62 anonim ***** válasza:
81%
#34: Felfogjuk, hogy mi ezzel a problémád, csak nem értünk vele egyet. Szerintem fölösleges ez a hiszti amit lenyomsz egy rész miatt, de ha ettől jobban érzed magad, akkor hajrá.
2023. febr. 1. 13:38
 37/62 anonim ***** válasza:
33%

# 13:38

Miért kellene jelenteni??

2023. febr. 1. 13:54
 38/62 anonim ***** válasza:
73%
38: mert liberális buz*knak nevezi azokat, akikkel nem ért egyet
2023. febr. 1. 13:57
 39/62 anonim ***** válasza:
81%
Önmagában sértő, amit a kérdező ir.
2023. febr. 1. 14:06
 40/62 anonim ***** válasza:
11%

# 13:57

„liberális b*zik”-at írt, nem "buz*k"-at, ez azért általában semmilyen fórumon nem ok a kimoderálásra

2023. febr. 1. 14:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!