Van még esély arra hogy meleg tanárként még ebben az
életben az iskolában emberi és meleg jogokat is
oktassanak a tanulóknak, hogy elfogadóbbak legyenek,és ne
ezt a mostani gyűlölet propagandát nyomják, amit a
kormány csinál?
Figyelt kérdés
Majdnem minden európai országban az emberi jogoknál már megemlítik ezt az iskolákban is, beszélnek róla.
Itt meg elnyomják azt is,aki felnőttként vállalni akarja hogy meleg.
gyűlölet propagandát = régi típusú felvilágosítás az iskolában, ahol a nemi szerv alapján azonosítanak be 1 bites nembe?
2022. jún. 17. 12:08
3/14 anonim válasza:
Számolni és olvasni tanítsátok meg őket rendesen.
Meg kell nézni néhány kérdést itt a gyk-n. Sok embernek fogalma sincs mi a különbség a bankszámla és a bankkártya között. Beszopatják őket mindenféle szar kölcsönökkel. Egy normális önéletrajzot nem tudnak megírni. Ezt kellene inkább oktatni nem az lmbq propagandát.
2022. jún. 17. 12:25
4/14 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy nincs.
A gyerekeknek semmi szüksége arról, hogy a ti nyomorotokkal érzelmi zsarolásnak tegyétek ki őket.
2022. jún. 17. 12:29
5/14 anonim válasza:
Ha a nap 23 óráját nem azzal töltenéd hogy sajnáltatod magad milyen szar neked az élet akkor feltűnne hogy az embereket nem érkekli hogy kinek a farában turkálsz, mert ez a magánügyed.
Ti gerjesztitek a problémát magatoknak.
2022. jún. 17. 12:33
6/14 anonim válasza:
31 éves vagyok és jó lett volna, ha nekem kisvárosban felnőtt melegként nem kellett volna feszengenem 1001 dolog mellett, a szexuális-vagy szerelmi életemen, nem kellett volna feleslegesen játszanom a macsó heterót, és kérdezhettem volna, nem tartva attól, hogy valaki kipletykálja akár a szüleimnek, hogy én meleg vagyok....
2022. jún. 17. 12:43
7/14 anonim válasza:
Miféle meleg jogok??? Hazugságokat ne tanítsunk már...
2022. jún. 17. 13:54
8/14 anonim válasza:
Én inkább emberi jogoknak nevezném, mármint például azt is, hogy a polgári házasság intézményét kiterjeszteni az azonos nemű párokra, vagy hogy egy középsulis meleg srác, leszbikus lány, transznemű srác és lány félelemnélkül élhessen, vagy hogy ne dobjanak ki téged amiatt albérletből, mert azonos nemű szerelmed lesz és ez nem tetszik főbérlődnek, mindamellett, hogy mondjuk felújították ketten albérlőként az albérlet és rendszeresen fizettétek...
2022. jún. 17. 14:05
9/14 anonim válasza:
Az emberi jogok számomra ott kezdődnek, hogy a bántalmazás, manipuláció jeleit felismerik az emberek, és fellépnek ellene. Mennyi emberi kapcsolatban van "észrevétlen" bántalmazás? Tehát ameddig a gyerekeknek/embereknek erről fogalmuk sincs, nem ismerik fel, nem léppnek fel ellene, nincs törvény a verbális - lelki bántalmazásra, addig senki ne jöjjön a melegek jogaival! Rendesen kifordult ez a világ, az értékrendek is a fejük tetején állnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!