Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van még esély arra hogy meleg...

Van még esély arra hogy meleg tanárként még ebben az életben az iskolában emberi és meleg jogokat is oktassanak a tanulóknak, hogy elfogadóbbak legyenek,és ne ezt a mostani gyűlölet propagandát nyomják, amit a kormány csinál?

Figyelt kérdés

Majdnem minden európai országban az emberi jogoknál már megemlítik ezt az iskolákban is, beszélnek róla.

Itt meg elnyomják azt is,aki felnőttként vállalni akarja hogy meleg.

2022. jún. 17. 12:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azért ez már sok. Miért kell nekünk visszafogni magunkat. Ha én a kukit szeretem hol érdekel ez teged. Igen nekem is kukim van. Nagy dolog. Nem kell rajtunk lovagolni. Nem fogom a vaginat szeretni undorodom tőle. Előbb fogok egy kakis popot szeretgetni. Már bocs...
2023. jún. 25. 20:18
 12/14 anonim ***** válasza:
11: mert abnormálisak vagytok, akiktől a normális többség undorodik. A szabályozásnál pedig első sorban a normális többség érdekeit kell figyelembe venni, nem az abnormális kisebbségekét.
2023. jún. 25. 21:34
 13/14 anonim ***** válasza:

És honnan tudod hogy mi a többség? Szerintem a föld lakosságának 20 százaléka lehet hetero. A többi mind meleg, lezbi vagy biszex meg transzik. Sokan házasság mellett is csinálják nyíltan vagy titokban. Szóval nem jól mondod. Nem tudom miért akadtok ki folyton a melegeken hiszen mindannyian megyünk wcre. Tudom hogy ez a bajotok. A kaki egy természetes dolog. Azért mert mi oda dugjuk nem vagyunk mások. Emberek vagyunk. Előbb szopkodom ki a pasim vagy egy egy éjszakás fiú seggéből a kakát mint hogy megjátszam hogy vaginát nyalók vagy dugom. Meg az íze is jobban vonz. Ez fáj? Mit foglalkozol vele ugyan már. Ti ezt nem érthetitek.

Szerintem a világ jobb hely lenne ha mindenki homoszexuális és lezbikus lenne. Mind jobban elfogadnánk egymást. Szerintem elfog jönni ez az idő. És ne gyere a gyerek csibálással nem hiába vannak mesterseges megtermékenyítések. Új kor új világ új szabadság új eszme. Intelligensebb nemzetek.

2023. jún. 25. 22:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Hetero férfiak elitélőek vagytok a nőkkel is akik sokat egy éjszakáznak kalandoznak pasikkal. Akkor mit várjunk tőletek. Én is imádok egy éjszakazni. Minden félét kipróbálni. Miért kell ezt sajnálni tőlem? Tegnap felszedtem egy cuki fiút és kinyaltam a fenekét, göndör fekete szőrös volt és kakidarabkák ragadtak bele. Neked ez is furcsa lenne gondolom? De ha egy nőbe lenne akkor más lenne? Hát nagyon nem. Mint mondtam emberek vagyunk. Több szabadságot akarunk. A pride-ot alig várom, ott utána mindig össze jövök a legdögösebb fiúkkal. Ez is fáj? Te meg unatkozol otthon. Gratulálok. Eljon az idő mikor már nem kell pride mert maga lesz a világ a pride. És boldogan élhetünk.
2023. jún. 25. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!