Van még esély arra hogy meleg tanárként még ebben az életben az iskolában emberi és meleg jogokat is oktassanak a tanulóknak, hogy elfogadóbbak legyenek,és ne ezt a mostani gyűlölet propagandát nyomják, amit a kormány csinál?
Majdnem minden európai országban az emberi jogoknál már megemlítik ezt az iskolákban is, beszélnek róla.
Itt meg elnyomják azt is,aki felnőttként vállalni akarja hogy meleg.
És honnan tudod hogy mi a többség? Szerintem a föld lakosságának 20 százaléka lehet hetero. A többi mind meleg, lezbi vagy biszex meg transzik. Sokan házasság mellett is csinálják nyíltan vagy titokban. Szóval nem jól mondod. Nem tudom miért akadtok ki folyton a melegeken hiszen mindannyian megyünk wcre. Tudom hogy ez a bajotok. A kaki egy természetes dolog. Azért mert mi oda dugjuk nem vagyunk mások. Emberek vagyunk. Előbb szopkodom ki a pasim vagy egy egy éjszakás fiú seggéből a kakát mint hogy megjátszam hogy vaginát nyalók vagy dugom. Meg az íze is jobban vonz. Ez fáj? Mit foglalkozol vele ugyan már. Ti ezt nem érthetitek.
Szerintem a világ jobb hely lenne ha mindenki homoszexuális és lezbikus lenne. Mind jobban elfogadnánk egymást. Szerintem elfog jönni ez az idő. És ne gyere a gyerek csibálással nem hiába vannak mesterseges megtermékenyítések. Új kor új világ új szabadság új eszme. Intelligensebb nemzetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!