Alien vs predator: összeházasodnak és homosexuális kapcsolatban élnek. 30 részes sorozat a netflixen.
Pf
2023. febr. 1. 10:45
22/62 anonim válasza:
Mert erre van igény. Ha nem nézné a kutya se, akkor nem csinálnák. Attól nem lesz rosszabb a készítőknek, hogy megnézed és utálod és agyérgörcsöt kapsz miközben gyűlölködsz az interneten. Ha nem tetszik nézz mást vagy mond le a szolgáltatást.
2023. febr. 1. 10:47
23/62 anonim válasza:
20: éppen ez volt Orbánék célja, az egyszerű emberek hergelése figyelemelterelésként, hogy a melegeken fröcsögjenek, és addig sem foglalkoznak azzal, hogy mi folyik az országban, és láthatóan a kérdezőnél is kiválóan működik ez
2023. febr. 1. 10:47
24/62 A kérdező kommentje:
Én vagyok a legnagyobb orbán utáló, nem kell részletezni hogy miért. Nekem nincs bajom a b*zikkal.
De egy horror játék adaptációjának a 3. része ne arról szóljon már hogy 2 szakállas büdös csávó ... Nem írom le. 1 órán keresztül
Játszátok végig a játékot, aztán nézzétek meg hogy mit csináltak belőle.
2023. febr. 1. 10:55
25/62 anonim válasza:
Egy valami árulj már el légyszi, miért nézed?
2023. febr. 1. 10:57
26/62 anonim válasza:
Kérdező, saját magadnak csinálod a problémát. Ha nem tetszik ne nézd. Ez miért ilyen bonyolult? Én mint írtam kifejezetten kerülöm a játékok filmes adaptációit, mert szerintem még az életben olyan élőszereplős feldolgozás nem készült, ami ne tiporta volna sárba a játékélményt. Ettől még elfogadom, hogy másoknak meg tetszhet. Nem kell, hogy mindenki mindent szeressen. Ne mástól próbáld elvenni az élményt, hanem keresd meg azt ami neked jó.
2023. febr. 1. 11:04
27/62 anonim válasza:
26: ez egy kifejezetten jól sikerült, nagyon színvonalas feldolgozás, érdemes belenézni, és nyilván vannak benne változtatások, mivel a tv más médium, mint játék, de eddig nagyon jó
2023. febr. 1. 11:06
28/62 anonim válasza:
Kérdező, nem egészen értem, hogy mit szeretnél kihozni ebből a kérdésből.
Neked nem tetszik egy rész, meg eltér a játéktól. Oké, értjük.
A sorozat készítői viszont így szerették volna, ezért így készült el. Két lehetőséged van, vagy megbékélsz vele,vagy nem nézed. Fölösleges ezen felhúznod magad szerintem.
2023. febr. 1. 11:27
29/62 anonim válasza:
Egy ilyen rész volt eddig egy remekül megcsinált sorozatban. Ha minden rész erről szólna, az valóban zavaró lenne, de ha csak egy ilyen rész volt, az elmegy, pláne hogy elszigetelt emberek találkozásáról van szó egy világvége szituációban, nem az van, hogy dúskálnak a kapcsolati lehetőségekben.
2023. febr. 1. 11:42
30/62 anonim válasza:
ez van kérdező , mindent is uraló homárlobbi . én az első rész megnéztem az egész jó volt de tudtam hogy ez csak szarabb lesz így le is álltam vele , the witcher abból is csináltak egy rakás szart
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!