Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha nem akarok a filmekben...

Shan-Yu kérdése:

Ha nem akarok a filmekben csókolózó meleg párokat nézni akkor homofób vagyok?

Figyelt kérdés
2023. jan. 18. 10:22
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
26%

Nem azért nem nézek oda, mert azt mondják, te nagyon hibás.

Hanem mert nem tetszik a látvány.

A sz-romat se bámulom reggelente a klotyón ugyanilyen megfontolásból.

Itt ti vagytok ilyen elb-szott idióták, hogy teljesen rá vagytok gerjedve erre a b-zulásra, nagyítóval keresitek mindenhol, hogy legyen min háborogni.

Amit meg kvára nem értek - vagy az van, hogy azért csináljátok ezt, mert nem vagytok teljesen magabiztosak a saját szexuális orientációtokban, és ezzel a harsány ugatással próbáljátok demózni, hogy nagyon heterók vagytok(ezt úgy hívják, hogy látens b-zi), vagy pont hogy ti vagytok politikailag arra idomítva, hogy ezen a kib-szott buzuláson pörögjetek állandóan.

2023. jan. 18. 18:22
 32/36 anonim ***** válasza:
23%
Ez a kedvenc érvem, hogy aki szerint az LMBT nem jó, az látens meleg. :D Akkor ti látens homofóbok, látens rasszisták, látens nácik és látens Putyinisták vagytok? :D
2023. jan. 18. 18:26
 33/36 anonim ***** válasza:
68%
Vagyis, ha én védem a másságot és nem tartom jónak az ellenük történő lejáratást, uszitást és gyűlöletet, akkor homofób volnék? oh well, can't be more logical...
2023. jan. 18. 18:28
 34/36 anonim ***** válasza:
12%
Aki nem LMBT-párti, az homofób? Na ez tökéletesen összefoglalja, mi a baj a szektátokkal. Mert nem a melegség.
2023. jan. 18. 18:32
 35/36 anonim ***** válasza:
70%

"Ez a kedvenc érvem, hogy aki szerint az LMBT nem jó, az látens meleg. :D"

"Aki nem LMBT-párti, az homofób?"

És még olvasni sem tudtok, retardok :D

Vagy legalábbis az biztos, hogy egy összetett mondat értelmezésében legfeljebb az első tagmondatig juttok :D

A második tagmondatot kapásból nem sikerült felfogni, ami így hangzott:

"vagy pont hogy ti vagytok politikailag arra idomítva, hogy ezen a kib-szott buzuláson pörögjetek állandóan"

Ez az egyik dolog, már ezért vissza kéne pofozni titeket általános iskolába.

A másik:

"aki nem LMBT párti"

Én se vagyok LMBT párti, bármennyire is meglepő.

Nem vonulgatok velük, nem kampányolok a jogaikért.

A szimpla b-zikat/leszbiket kb. lesz-rom, így állok hozzájuk.

A mindenféle elmebeteg, magukat ciszhomof-szomszexuális pingvinnek meg a tököm tudja még minek képzelő agybajosokon meg röhögök.

Ennyi.

Gyakorlatilag én vagyok az, aki nem LMBT párti.

Ti nem simán "nem LMBT pártiak" vagytok, hanem bzmeg ez a retardált háborgás meg harc az ideológiátok központi eleme.

Kb. minden második kib-szott műsor a hírtévén meg a fair righton meg a prosti tévén erről szól, hogy élvezkezdve fröcsögnek a jobboldali, keresztyén megmondóemberek :D

Bzmeg, a full lipsi 444-en meg a telexen nincs negyedennyi szó se a kib-szott LMBTQ-ról :D

(Azt most amúgy hagyjuk is, hogy a jeszy gyerek meg pl. a hoppál hunor már ránézésre is egy rossz b-zi, az a dagadt g-ci ezredes meg életében még pinát se látott)

És bizony ha valaki ilyen szinten rápörög erre a témára, akkor annak ott valami gebasz van a pszichéjében.

És két dolgot tudok elképzelni, mint ahogy már leírtam:

vagy látens b-zi, vagy annyira fogyatékos, hogy ennyire fel lehet hergelni a retardjobber propagandával.

Szóval válasszatok, pöckök, ha nem vagytok látens bzik, én nem erőltetem, de viszont akkor annyira ostoba hülye gyökerek vagytok, mint mondjuk Győzike.

2023. jan. 18. 19:56
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

az ilyen kérdések és megmutatják, mennyire elmaradott és frusztrált a magyar társadalom.

Jelenleg a társadalom ott tart, hogy vígan nézi, hogy 13 éve szétlopják az országot, viszont megtalálta az "igazi ellenségeket" gyurcsány, a transzneműek vagy a melegek személyében. édes istenem.

Ahogy vki korábban is írta, lerí a magyarok többségéről, h alig várja h vmi felháborodhasson. legyen szó vkiről, aki 10 másodperccel tovább beszél a pénztárossal, vagy filmekben melegpárok, már hörög is az átlag proli.

Ez tényleg egy óriási probléma, ahogy a Budapest Pride, hiszen azon az egy napon mindenkinek pont arra van dolga, és mint tudjuk, ha vki csak tv-ben ránéz a menetre, megbuzul (irónia).

Az, hogy vki elfogadja a melegeket, nem azt jelenti, h tetszik neki 2 csókolózó férfi látványa. Csak mondjuk nem szidja őket, vagy nem tombol, ha melegek vannak egy sorozatban.

2023. febr. 7. 09:15
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!