Ha nem akarok a filmekben csókolózó meleg párokat nézni akkor homofób vagyok?
Nem azért nem nézek oda, mert azt mondják, te nagyon hibás.
Hanem mert nem tetszik a látvány.
A sz-romat se bámulom reggelente a klotyón ugyanilyen megfontolásból.
Itt ti vagytok ilyen elb-szott idióták, hogy teljesen rá vagytok gerjedve erre a b-zulásra, nagyítóval keresitek mindenhol, hogy legyen min háborogni.
Amit meg kvára nem értek - vagy az van, hogy azért csináljátok ezt, mert nem vagytok teljesen magabiztosak a saját szexuális orientációtokban, és ezzel a harsány ugatással próbáljátok demózni, hogy nagyon heterók vagytok(ezt úgy hívják, hogy látens b-zi), vagy pont hogy ti vagytok politikailag arra idomítva, hogy ezen a kib-szott buzuláson pörögjetek állandóan.
"Ez a kedvenc érvem, hogy aki szerint az LMBT nem jó, az látens meleg. :D"
"Aki nem LMBT-párti, az homofób?"
És még olvasni sem tudtok, retardok :D
Vagy legalábbis az biztos, hogy egy összetett mondat értelmezésében legfeljebb az első tagmondatig juttok :D
A második tagmondatot kapásból nem sikerült felfogni, ami így hangzott:
"vagy pont hogy ti vagytok politikailag arra idomítva, hogy ezen a kib-szott buzuláson pörögjetek állandóan"
Ez az egyik dolog, már ezért vissza kéne pofozni titeket általános iskolába.
A másik:
"aki nem LMBT párti"
Én se vagyok LMBT párti, bármennyire is meglepő.
Nem vonulgatok velük, nem kampányolok a jogaikért.
A szimpla b-zikat/leszbiket kb. lesz-rom, így állok hozzájuk.
A mindenféle elmebeteg, magukat ciszhomof-szomszexuális pingvinnek meg a tököm tudja még minek képzelő agybajosokon meg röhögök.
Ennyi.
Gyakorlatilag én vagyok az, aki nem LMBT párti.
Ti nem simán "nem LMBT pártiak" vagytok, hanem bzmeg ez a retardált háborgás meg harc az ideológiátok központi eleme.
Kb. minden második kib-szott műsor a hírtévén meg a fair righton meg a prosti tévén erről szól, hogy élvezkezdve fröcsögnek a jobboldali, keresztyén megmondóemberek :D
Bzmeg, a full lipsi 444-en meg a telexen nincs negyedennyi szó se a kib-szott LMBTQ-ról :D
(Azt most amúgy hagyjuk is, hogy a jeszy gyerek meg pl. a hoppál hunor már ránézésre is egy rossz b-zi, az a dagadt g-ci ezredes meg életében még pinát se látott)
És bizony ha valaki ilyen szinten rápörög erre a témára, akkor annak ott valami gebasz van a pszichéjében.
És két dolgot tudok elképzelni, mint ahogy már leírtam:
vagy látens b-zi, vagy annyira fogyatékos, hogy ennyire fel lehet hergelni a retardjobber propagandával.
Szóval válasszatok, pöckök, ha nem vagytok látens bzik, én nem erőltetem, de viszont akkor annyira ostoba hülye gyökerek vagytok, mint mondjuk Győzike.
az ilyen kérdések és megmutatják, mennyire elmaradott és frusztrált a magyar társadalom.
Jelenleg a társadalom ott tart, hogy vígan nézi, hogy 13 éve szétlopják az országot, viszont megtalálta az "igazi ellenségeket" gyurcsány, a transzneműek vagy a melegek személyében. édes istenem.
Ahogy vki korábban is írta, lerí a magyarok többségéről, h alig várja h vmi felháborodhasson. legyen szó vkiről, aki 10 másodperccel tovább beszél a pénztárossal, vagy filmekben melegpárok, már hörög is az átlag proli.
Ez tényleg egy óriási probléma, ahogy a Budapest Pride, hiszen azon az egy napon mindenkinek pont arra van dolga, és mint tudjuk, ha vki csak tv-ben ránéz a menetre, megbuzul (irónia).
Az, hogy vki elfogadja a melegeket, nem azt jelenti, h tetszik neki 2 csókolózó férfi látványa. Csak mondjuk nem szidja őket, vagy nem tombol, ha melegek vannak egy sorozatban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!