Ha nem akarok a filmekben csókolózó meleg párokat nézni akkor homofób vagyok?
Mondok egy példát.
"Korra legendája" zárójelenet. Két csaj összeborulása.
És abszolút a semmiből jött, hiszen Korra korábban fiúkkal próbált összejönni. Vagyis nem meleg hanem biszexuális. És ez a jelenet zárja le az egész sorozatot, ahogy az "Aang legendája" esetében is egy hasonló zárójelenet volt csak ott heteroszexuális.
A Nickelodeonnál maradva: "Rocko Static Cling". Az egész epizód arra épül hogy egy korábban nyilvánvalóan heteró figura itt transznemű lett, és aki ezt nem hajlandó elfogadni az egy szörnyű emberfajta.
Jó, hát ha ilyen idióta manga-rajzfilmeket nézegetsz, akkor mit csodálkozol? :DD
A japánok teljesen betegek, örülj inkább, hogy csak ennyit láttál, nem mondjuk iskolásruhás lányokat polipcsáppjaikkal megbaszó mocsári szörnyeket :DDD
Csak beigazolódott az elméletem, hogy eléggé.. hmm, "speciális" érdeklődés és ízlés kell ahhoz, hogy valakivel folyton smároló b-zik jöjjenek szembe :D
A melegség mint téma mindig is jelen volt a filmművészetben.
De a 2000-es évek végéig máshogy kezelték mint mostanában.
Régen ha előkerült egy meleg szereplő vagy meleg pár akkor
egyrészt, a téma visszafogottan és sokszor humorosan volt kezelve,
másrészt, nem az volt a jelenlétük fő üzenete hogy mindenben tolerálni/elfogadni kell őket,
aki azt állítja hogy a heteroszexualitás és a homoszexualitás egyenértékű
az hazudik. Ha csak melegek élnének a Földön akkor nem lenne következő generáció.
"Ha csak melegek élnének a Földön akkor nem lenne következő generáció."
Miért ne lenne? Egy meleg csávó nem tud megkúrni egy nőt? Vagy egy meleg nő nem tudja megkúratni magát egy csávóval?
Vagy ad absurdum nem tudja egy meleg csávó kiverni, aztán a szlottyot kézzel feltúrni egy leszbinek?
Dehogynem.
Szájer "B-zivonat" Jóskának is van saját gyártmányú gyereke.
Jörg Haidernek is van saját gyártmányú gyereke.
Csak hogy a retardjobboldal két emblematikus b-ziját említsem.
"Én csak annyit javaslok neked, hogy kezdj el akármilyen Netflix sorozatot és akkor esélyed nem lesz kikerülni az ilyen hülye buzulásokat."
Tehát a te kedvedért nézzek olyasmit, amit egyébként nem néznék, hogy lássak buzuló csávókat, csak azért, hogy neked igazad legyen? :DD
De most mit kell direkt félreérteni amit írok? Erre áll a cerka?
Nyílván én se azért nézem, mert melegeket akarok lesni, hanem mert alapvetően jó sorozatokat/filmeket lehet ott találni csak sajnos már bele van b@szva a buzulás. És ez idegesítő, bocs hogy hangot adok neki hogy ez übergáz.
Nem értek félre semmit, te akarod nekem folyamatosan bizonygatni, hogy minden film tele van buzulással, ki se lehet kerülni, de érdekes módon én azért nem futok bele folyamatosan buzulásba a filmekben.
Tehát mégis csak az van, hogy a te filmfogyasztási szokásaid olyanok, hogy állandóan buzulást kell nézned.
Az enyémek meg másmilyenek, én nem látom, hogy állandóan buzulás lenne a filmekben.
Elvétve 1-2 előfordul persze, de mondjuk a smároló leszbik esetében nem hogy nem zavar, hanem kifejezetten tetszik, olyanra viszont tényleg nem emlékszem az utóbbi években általam látott filmekből, hogy smároló csávók, a Dahmer-es sorozatot leszámítva, amint már korábban említettem.
De ott meg úgy voltam vele, hogy hát kicsit gusztustalan látvány, dehát a sztori szerves része, áttekertem, oszt' cső.
Ez ugyanaz, minthogy az utcán is esetleg fél évente egyszer ha látok véletlenül két smárolót b-zit, hát na bumm, nézek máshova, oszt kész, amúgy se illik smároló párokat bámulni, heterókat se, meg eleve minek bámulnék olyasmit, amit undorítónak tartok.
Vagy pl. nyáron tele vannak utcák ilyen gusztustalan dagadt úthenger nőkkel, akik persze ugyanúgy felveszik a picsa-villantós gatyát meg szoknyát, meg kilóg a hasuk, oszt' reng ott az ocsmány büdös izzadó testük.
Hát kib-szott undorítóan néznek ki, de ezzel is úgy vagyok, hogy nem azt bámulom, hanem nézek máshova.
De alapvetően eszembe nem jut ezen háborogni állandóan, pláne nem politikát csinálni belőle, hogy tíccsák be a dagadtságot, meg legyenek dagadtak a négy fal között, de ne mutogassák :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!