Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha nem akarok a filmekben...

Shan-Yu kérdése:

Ha nem akarok a filmekben csókolózó meleg párokat nézni akkor homofób vagyok?

Figyelt kérdés
2023. jan. 18. 10:22
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
14%
Nem tudom, akkor mi vagy, de én sem akarok ilyeneket látni.... szóval én is a nem tudom mi vagyok 🤔🤔
2023. jan. 18. 10:53
 12/36 anonim ***** válasza:
69%

Fogalmam sincs, hogy homofób vagy-e.

De mindenesetre senki nem kötelez rá, hogy ilyen filmeket nézz, tehát akár megtehetnéd azt is, hogy nem nézed.

Engem pl. zavarnak az idiótán affektáló, huszonéves létükre gimiseket játszó színészek.

Meg zavarnak az idióta ruhákba öltöző szuperhősök - meg az olyan ostobaságok, hogy nem ismerik fel őket civilben, csak mert felvesznek egy szemüveget, vagy levesznek egy szemtakarót.

Meg zavarnak az űrfilmekben az olyan kreténségek, hogy az űrhajón földi gravitáció van(honnan???), meg hogy egyébként minden más bolygón is pontosan a földivel megegyező gravitáció van.

Na de ezt én megoldom szimplán azzal, hogy nem nézek ilyen kretén tinivígjátékokat, meg szuperhősös filmeket se, meg űrhajós star wars-os hülyeségeket se.

Így tehát az, hogy zavar, nem akarod nézni, de azért mégis nézed, csak hogy bosszankodhass rajta és kérdéseket írkálj ki pl ide is, nekem azt jelzi, hogy valami nincs teljesen rendben nálad a "toronyban".

2023. jan. 18. 11:14
 13/36 anonim ***** válasza:
22%
Megnyugodtam, hogy homofób vagyok. Inkább legyek ellenszenves homofób, mint szimpatikus homokos. Nekem teljes mértékben tökéletes így, mások véleménye meg nem érdekel. Kövesd a példámat.
2023. jan. 18. 11:27
 14/36 anonim ***** válasza:
17%
Teljesen normális dolog, hogy egy normális ember nem akar beteg, gyomorforgató dolgokat nézni.
2023. jan. 18. 11:49
 15/36 Dzsonszi ***** válasza:
24%

Ki az a sok barom, aki felkérdezi a kérdezőt, hogy akkor miért néz ilyen filmet? Nyilván nem azért nézi, mert csávókat akar lesni, akik falják egymást, hanem egyrészt azt se tudja, hogy lesz benne ilyen, másrészt manapság lassan keresni kell az olyan filmeket amibe nincs valami homo dolog. Akkor b@ssza ki a TV-jét azt meg van oldva a probléma? Nem inkább ezt a nyomorult nyomulást kéne abbahagyni? Régi filmekben abszolút nem volt bajom ezekkel, tudtam hogy nem azért tették be, hogy propagálják.

De Netflixen már szánalmas módon tolják bele a homo dolgokat, és nem egy nálam liberálisabb embert is idegesíti, mert tök egyértelmű miért van benne.

2023. jan. 18. 12:32
 16/36 Dzsonszi ***** válasza:
23%
Azt se értem azon mit nem lehet megérteni, hogy valaki elfogadja a melegeket, de undort vált ki belőle, ha két férfi csókolózik. Én is elfogadom őket, mégse tudnám nézni őket... Ahogy azt se ha egy 80 éves öregember egy húszas éveiben járó csajjal smárol. Nem tiltom meg nekik, ha mindkettőjük így akarja, akkor csinálják, de attól még undorítónak tarthatom, nem?
2023. jan. 18. 12:34
 17/36 anonim ***** válasza:
81%

"Ki az a sok barom, aki felkérdezi a kérdezőt, hogy akkor miért néz ilyen filmet? Nyilván nem azért nézi, mert csávókat akar lesni, akik falják egymást, hanem egyrészt azt se tudja, hogy lesz benne ilyen, másrészt manapság lassan keresni kell az olyan filmeket amibe nincs valami homo dolog."

Erre is csak azt tudom mondani, hogy nem tudom, miféle filmeket néztek ti, de én az elmúlt 5 évből mondjuk egyetlen egy olyan filmre emlékszek, amiben egymást faló csávók voltak.

Ez az egy a Jeffrey Dahmer-es sorozat volt, de az eleve egy b-zi sorozatgyilkosról szólt, szóval nem meglepő.

Úgyhogy nekem ebből megint csak az lett a gyanún, hogy szerintem direkt keresitek ti ezeket a filmeket.

2023. jan. 18. 13:26
 18/36 anonim ***** válasza:
67%
A filmiparra nézve káros, hogy etnikai és szexuális kvóták veszik át az irányítást. A kritikának igenis helye van. Ha csak a politikailag korrekt visszajelzéseket fogadjuk el, akkor oda jutunk, hogy tulajdonképpen nem létezik olyan, hogy minőség. Ignoráns az, aki semmi másról nem formál véleményt, mint ami neki tetszik.
2023. jan. 18. 14:07
 19/36 anonim ***** válasza:
67%
Szerencsére a magyar filmiparra ez nem jelent veszélyt, igy olyan remekműveket nézhet meg az ember, mint az Aranybulla, vagy az Elk****rtk
2023. jan. 18. 14:11
 20/36 anonim ***** válasza:
40%

De most tényleg, a picsogók légyszi soroljanak már fel az elmúlt 5 évből legalább 10 filmet, amit ők maguk láttak(!!, és nem kiguglizták direkt az ilyen filmcímeket!!), és egymást nyaló-faló b-zik vannak benne.

Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok tényleg, hogy miféle filmek ezek.

2023. jan. 18. 14:53
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!