Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha nem akarok a filmekben...

Shan-Yu kérdése:

Ha nem akarok a filmekben csókolózó meleg párokat nézni akkor homofób vagyok?

Figyelt kérdés
2023. jan. 18. 10:22
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
79%
Inkább az a kérdés vetül fel bennem, hogy miért nézel ilyen filmeket? Fegyvert tart valaki a fejedhez?
2023. jan. 18. 10:25
 2/36 anonim ***** válasza:
30%
Igen. Nem tehetek róla, de hányingerem támad tőle, én is homofób vagyok, de ugyanakkor teljes mértékben tiszteletben tartom, hogy ki mit csinál otthon az ágyban. Csinálja nyugodtan, csak nekünk heteróknak ne kelljen látni. Gondolom a melegeknek is visszataszító csókolózó heteró párokat látni.
2023. jan. 18. 10:29
 3/36 anonim ***** válasza:
96%
Igen. Az is homofóbia ha "félelem, idegenkedés a homoszexualitástól" [link]
2023. jan. 18. 10:29
 4/36 Molyember ***** válasza:
84%

Nem, akkor nem nézel olyan filmeket, ahol előfordul ilyesmi. Ha ennek ellenére is nézed, akkor vagy tetszik,csak nem ismered be magadnak, vagy tényleg nem tetszik, és bünteted magad.

Egy felnőtt ember tudja, hogy a homoszexualitás egyidős az emberiséggel, és ugyanúgy az élet része, mint bármi más emberi kapcsolat, ami megjelenhet egy filmben. De egy felnőtt ember azt is tudja, hogy a film nem a valóság, az ott történtek nem vele történnek, és nem kell azonosulnia a szereplőkkel. Egyszerűen csak megnézi, aztán vagy tetszik neki, vagy nem. De idegeskedni nem fog miatta.

2023. jan. 18. 10:30
 5/36 anonim ***** válasza:
73%
2es, és téged is köteleznek, hogy ilyen filmet nézz?
2023. jan. 18. 10:30
 6/36 anonim ***** válasza:
84%

Én tudom, hogy, ha nem akarok homofób tartalmat látni, nem nézek M1-et, pesti propagandásokat, nem olasok semmilyen komránymédiát, megafon-t, nem nézem meg Rákay Kálmán OszkárDij esélyes csodáját és nem fogok uszitó tartalmat látni...

nem értem, visszafelé ez miért nem megy.

2023. jan. 18. 10:35
 7/36 anonim ***** válasza:
29%
Szimplán csak normális vagy.
2023. jan. 18. 10:40
 8/36 anonim ***** válasza:
61%

4

De honnan tudja,hogy előfordul amíg nem látta a filmet?Oké ami eleve párokról szól az nyilván más.Ott sejthető..De ilyesmibe önkéntelenül is belefuthat.

Például valamelyik nap néztem a tévében az Alien: Covenant című filmet.És abban is volt homoerotikus csókjelenet a két férfi android között.Na ott aztán végképp váratlan volt ez a jelenet.Mert a történetből nem lehetett rá következtetni.Tehát,akkor ne nézzen semmiféle újabb filmet az aki véletlenül sem akar látni ilyesmit?

2023. jan. 18. 10:43
 9/36 anonim ***** válasza:
25%

A probléma,hogy már alig van film, sorozat, amibe ne tennének bele ilyesmiket.

Szeparálni kellene filmeket.Legyen külön négereknek szóló film, mint a Wakanda.Legyen lmbt tartalmi film meg legyen külön a fehér, heteroszexuális embereknek.

2023. jan. 18. 10:44
 10/36 NTBS ***** válasza:
33%
Szerintem nem. Engem is zavar.
2023. jan. 18. 10:45
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!