Elfér a Halloween?
A gyász egyébként egy önsiratási folyamat. Nem az elhunytat gyászolod hanem a sok közös emléket
Persze, ettől még át kell menni a gyász 5 fázisán, de előbb-utóbb rá lehet jönni, hogy magunkat sajnáljuk egy ember elvesztéséért és nem pedig a szerettől sajnáljuk a meg nem élt időt.
Amint rájön erre az ember, másképp fog nézni a halottak napjára. Én személy szerint ezért szeretem jobban a Halloweent ami egy vígadás, míg a gyász folyamata és az elhunytról való emlékezés nem csak egy napra kéne korlátozódjon.
#19 "Őszintén sajnálom, akiknek Halloween-ről is Felcsút jut eszébe.
Hamarosan lesz ennek a mentális betegségnek egy neve is, mert egyre többen szenvednek benne."
Azt azért láthatjuk, hogy a fertőzést egyre kevesebb embernek képesek tovább adni, a fertőzöttek száma választásról választásra csökken, csak a nagyon súlyos esetek lesznek ilyen rosszak. Ahogy csökken a száma a követőiknek, úgy súlyosbodik ennek a magnak az állapota és lesz egyre több teljesen hülye felcsútozó. :)
"31-én örülünk a zombiknak, míg másnap siratjuk a holtjainkat."
Harmadnap. Másnap mindenszentek ünnepe van.
A "fajtatársaik" részt elmagyaráznád légyszíves? Kifejtheted bövebben is.
nem sértödök meg, nincs min. Ha már ember-állat akkor fajokról beszélünk. Kutyáknál vannak fajták, embernél nincsenek. Ebböl kiindulva gyerekeknél fajtársak vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!