Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Elfér a Halloween?

Elfér a Halloween?

Figyelt kérdés
Már most látom a nálunk mindenszentek van nem Halloween posztokat. Ezeknek mi értelme? Szerintem simán elfér a kettő egymás mellett. Szerintetek?

2022. okt. 17. 10:38
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
63%

A gyász egyébként egy önsiratási folyamat. Nem az elhunytat gyászolod hanem a sok közös emléket

Persze, ettől még át kell menni a gyász 5 fázisán, de előbb-utóbb rá lehet jönni, hogy magunkat sajnáljuk egy ember elvesztéséért és nem pedig a szerettől sajnáljuk a meg nem élt időt.

Amint rájön erre az ember, másképp fog nézni a halottak napjára. Én személy szerint ezért szeretem jobban a Halloweent ami egy vígadás, míg a gyász folyamata és az elhunytról való emlékezés nem csak egy napra kéne korlátozódjon.

2022. okt. 17. 12:44
 22/34 anonim ***** válasza:
12%

#19 "Őszintén sajnálom, akiknek Halloween-ről is Felcsút jut eszébe.

Hamarosan lesz ennek a mentális betegségnek egy neve is, mert egyre többen szenvednek benne."

Azt azért láthatjuk, hogy a fertőzést egyre kevesebb embernek képesek tovább adni, a fertőzöttek száma választásról választásra csökken, csak a nagyon súlyos esetek lesznek ilyen rosszak. Ahogy csökken a száma a követőiknek, úgy súlyosbodik ennek a magnak az állapota és lesz egyre több teljesen hülye felcsútozó. :)

2022. okt. 17. 13:08
 23/34 Andizsuzsi ***** válasza:
0%

"31-én örülünk a zombiknak, míg másnap siratjuk a holtjainkat."

Harmadnap. Másnap mindenszentek ünnepe van.

2022. okt. 17. 13:22
 24/34 anonim ***** válasza:
0%
Elfér bőven.
2022. okt. 17. 15:02
 25/34 anonim ***** válasza:
70%
Elfér. Van egy barátnőm, ők az utcájukban idén 4. éve szerveznek csoki gyűjtést is. Kertváros, sok kisgyerekes család. Gyerekek nagyon élvezik. Ettől még 1.-én kimennek a temetőbe gyertyát gyújtani.
2022. okt. 17. 15:08
 26/34 anonim ***** válasza:
84%
25) a gyerekek mindent élveznek ami kimozditja őket a 4 fal közül és társaságban vannak,a saját fajtatársaik között.
2022. okt. 17. 15:17
 27/34 anonim ***** válasza:
21%

A "fajtatársaik" részt elmagyaráznád légyszíves? Kifejtheted bövebben is.

2022. okt. 17. 15:21
 28/34 anonim ***** válasza:
0%
27) állat/ember számomra egyforma,ne sértődj meg rajta kérlek.Utóbbit nem tartom feldőbbrendűnek.
2022. okt. 17. 15:31
 29/34 anonim ***** válasza:
81%
26, Pár hozzászólással korábban beszélték meg, hogy a locsolkodás mennyire nem divat már, pedig hasonló elven működik. De ott a lányok eleve kiestek a buli részből. A fiúk sem biztos, hogy nagyon élvezik az üldögélést a vendégségben, amíg anyu udvariasan elcseveg Piroskanénivel és indulhatnak tovább, aztán Ica néninél ugyan ez. Persze ők legalább némi zsákmánnyal térnek haza.
2022. okt. 17. 15:47
 30/34 anonim ***** válasza:
15%

nem sértödök meg, nincs min. Ha már ember-állat akkor fajokról beszélünk. Kutyáknál vannak fajták, embernél nincsenek. Ebböl kiindulva gyerekeknél fajtársak vannak.

2022. okt. 18. 08:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!