Lehetséges, hogy ez a woke-ság olyan embereket is rasszistává, melegellenessé tesz, akik korábban toleránsak voltak?
Nekem régebben nem volt semmi bajom a négerekkel, de amióta minden reklámban, filmben őket látom, meg velük kivételeznek, meg fehér nőt mindig néger férfival reklámoznak stb., azóta már vannak ellenérzéseim.
A melegekkel ugyanez a helyzet. Senkit nem utáltam azért, mert ilyen, de amióta minden filmben, sorozatban őket mutogatják, sokszor a szexet is, meg reklámokban is ők vannak, egyre jobban irritálnak.
Persze én is így vagyok, de nem mondanám magam homofóbnak/rasszistának. Régebben semmi bajom nem volt a melegekkel, de mióta jött ez a woke, és azt látom, hogy a melegek többsége támogatja, hogy az arcunkba nyomják az LMBTQ propagandát, azóta kiábrándultam belőlük.
Mikor rúdtáncon rázza a seggét egy kisgyerek a pride-n és nem hogy mondanák, hogy ez rossz dolog, még el kezdik védeni, hogy mit vagyunk ezen felháborodva, vagy hogy mikor feljön a téma, hogy transz nők (azaz férfiak) nők között versenyezhessenek és még igazat adnak nekik akkor az eszem megáll... Ezzel saját maguk alatt vágják a fát, én eddig úgy voltam nem tehetnek róla, de fejben ugyan olyan értelmesek mint mindenki más. De mióta többségük bevédi az ilyen deviáns barmokat kezdem általánosan elítélni őket.
Persze tisztelet a kivételnek, aki a mai woke tengerben megszólal melegként azt nagyon becsülöm és tisztelem (de ilyennel még nem nagyon találkoztam).
#5 "De ezt a kultúrbalolosok csinálják, többnyire fehérek."
Ez így van. Volt valami női röplabda meccs és az egyik csapat koreai volt. Az ellenfél (fehérek) közül EGY darab ember széthúzta a szemét az ujjaival, hogy vágottszeműnek tűnjön.
Na ezen a woke/értelmiségi balosok úgy felháborodtak, hogy majdnem vért kívántak, addig a koreaiak nem is foglalkoztak az üggyel, le se szarták.
De pl itt is, be megy a csávó MAGA sapkával:
https://www.youtube.com/watch?v=OG6VqJunOOw
Ott áll egy néger, és ő nem foglalkozik vele, a fehér csávó meg vergődik.
Ha addig voltál csak toleráns, amíg a kisebbség tudta hol a helye, akkor sosem voltál toleráns. Ha pedig átírod a múltat, hogy a jelent rosszabbnak állítsd be, az egyéni szociális probléma.
Ezt a kérdést a 90-es években is simán kiírhattad volna, csak a "woke-ság" helyett a "politikai korrektségre" kellett volna panaszkodni. Akkor is voltak meleg és fekete szereplők sorozatokban, reklámokban, akkor is volt pozitív diszkrimináció. Akkor is volt "cancel kultúra", Itthon egy híres színészt "meghurcoltak", amiért melegnek nevezett egy neki nem tetsző újságírót. Akkor is volt balhé a Parlamentben, mert a jobboldalnak nem tetszett a toleranciakampány, ahol melegek voltak egy plakáton.
Legfeljebb annyi különbség volt, hogy akkoriban a jobboldal ki lett rúgva a hatalomból 1994-ben, és csak a szélről ugatott. Most meg 12 éve hatalmon van, és megy a minden határon túlmenő uszítás, ami után egyeseknek még mindig van pofája kiállni és a kisebbségeket hibáztatni, amiért még mernek láthatóan létezni.
És az ilyeneknek, mint a 8-cas soha nem fogod tudni megmagyarázni, hogy nem a melegekkel van bajunk, meg négerekkel, hanem a propagandával, hogy mindenki torkán próbálják lenyomni ezt a szart. Fel se fogja, hogy toleráns az, aki elfogadja a melegeket, de ezt a baromságot, hogy férfi wc-be tamponkukát kell kitenni, férfiak indulhatnak nők között, deviáns barmokat beengednek óvodákba, na ezeket ítéljük el. És még csak pár éve kezdődött el ez a gyökérség mi lesz 20-30 év múlva?
Igen régen is voltak melegek a filmekben, nem is érdekelt, tudtam hogy nem azért van benne, hogy erőltessék a dolgot. Nem úgy mint ma, hogy indokolatlanul tolják bele őket a filmekbe.
Nézek egy Netflixes krimi sorozatot a 70-es évekről, és bele kellett tenniük, hogy valaki azért rabolt ki egy bankot, hogy a párjának ki tudja fizetni a nem átalakító műtétét.... a 70-es években... vagy hogy született valakinek egy lánya, és vettek neki rózsaszín ruhákat és kiakad egy emberke, hogy milyen gusztustalan dolog, hogy nemileg behatárolják és ezzel csak összezavarják őt, majd ő eldönti később milyen nemű akar lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!