A szombati páidon miért nem hisztiztek a melegellenesek, most nem küldték ki őket?
Figyelt kérdés
2021. júl. 29. 22:13
1/9 anonim válasza:
A 132 fideszes képviselőn kívül senkinek semmi baja a melegekkel, szevasz...
2/9 anonim válasza:
Kérdező
Nem mentek ki, mert ez egy toleráns ország és a kutyát nem érdekli ki meleg és ki nem, a magánügye.
Annyit akar a többség, hogy ez maradjon is meg magánügynek és ne tolják az arcunkba állandóan, mert nem érdekel minket!
3/9 anonim válasza:
Én nem vagyok fideszes képviselő és hányingerem van a melegektől.
Éppen azért nem mentem ki. :D jó volt az a kebab délután nem akartam visszaokádni
4/9 anonim válasza:
A melegekkel nincs bajom, a reklámozást nem támogatom. Eszembe sem jutott kimenni másokat piszkálni.
5/9 anonim válasza:
Otthon élvezték a ventilátorok, ill. légkondicionáló berendezések légáramában a számukra kedves italukat, - a lőtéri kutyát nem érdekelte lényegében, hogy eközben mások mindent megtettek, hogy szépen, egyenletesen átfőjenek az utcán csak azért, mert ettől érzik valakinek magukat. Értelmes ember nem foglalkozik egy ilyen típusú vergődéssel.
6/9 anonim válasza:
Ilyen pocsék időben nem tüntikéznek.
7/9 anonim válasza:
Féltek, hogy a végén bemelegednek, főleg, hogy szerintük szemezéssel terjed.
8/9 peca1000 válasza:
Ott voltak, csak kis létszámban.
9/9 anonim válasza:
Elég meleg volt a sok felvonuló nélkül is, inkább a klíma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!