Ha a jobboldaliak szerint a zsidók alsóbbrendű faj, akkor miért gondolják azt hogy ők uralják a világot?
45-ös akkor már meg van miért van ez....
Annó voltam 2011-13 környékén pár alternatív ősmagyarság elméletet oktató fiatallal, akik barbároknak nevezték a magyarságon kívüli népet és a föld első civilizációjának nevezték magukat, de ezt másoktól is hallottam már, hogy Magyarországon a Pilisben van a szívcsakra meg még ilyen marhaságokat, ami nem csak magyar származásúként véltem nevetségesnek, hanem lengyelként, oroszként, litvánként is..
A másik, hogy a magyarok is hasonlóan állnak más népekhez... hallgasd meg egyes magyar átlag sztereotípiáit... meg, hogy szerinte a nők mit érdemelnek meg... hát eléggé elszomorító....
Miért tartanánk a zsidókat alsóbb rendűnek? Ők a választott nép.
Miért irányítanák ők az egész világot?
Otto Weininger zsidó származású író filozofál arról, hogy a nők nem emberek. Tessék itt a könyv.
Ha van köny aminek nem szabadna léteznie akkor az ez. A világ 2. Legdurvább könyve a Mein Kampf után.
Egyébként az az érdekes hogy a nőket és a zsidókat is lenezi benne, elég antiszemita írás, ennek ellenére ő maga is zsidó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!