Ha a jobboldaliak szerint a zsidók alsóbbrendű faj, akkor miért gondolják azt hogy ők uralják a világot?
Figyelt kérdés
Remélem érthető a kérdésem. A logikákukat nem értem. Ha annyira alsóbbrendűek hogyan uralnának bármit is?2022. aug. 16. 17:50
11/59 anonim válasza:
12/59 anonim válasza:
Nézd én nem hiszem, hogy a teremtésvédelem pl én hittanos korom környékén jelen lett volna, pedig apám lengyel és római katolikus hitét örököltem, de előbb hatottak rám a bátyáim az emberek kipusztított fajokról könyvei, mint a katolikus egyház teremtésvédelme, hogy humánökológia mesterszakára mentem...
13/59 anonim válasza:
12: aha. És amiről te nem hallottál, az nem is létezik.
LOL
14/59 anonim válasza:
Nem, csak valahogy még a teológiai doktorit végzett papunk se hangoztatta ezeket a teremtésvédelmi dolgokat... sőt előtte vagy utána lévő papok sem.... talán egy ökumenikus ima heten egy idősebb volt osztályfőnököm édesapja aki görög katolikus parókus volt, de ő is csak példát mondott erre, hogy mennyi élet van a talajban, ha lehajolunk, ahogy ő tette motorbiciklijéről leszállva...
15/59 anonim válasza:
14: nagyon nem érted a témát....
16/59 anonim válasza:
Én ne érteném? ELTE Humánökológia mesterszakán tanultam...
17/59 anonim válasza:
Ja, persze...
Én meg II. ERzsébet vagyok. :)
18/59 anonim válasza:
Gondolom te ismered ám a tanáraimat, Takács-Sánta Andrást, vagy Lányi Andrást, vagy Antal Miklós ökológiai közgazdászt....
19/59 anonim válasza:
De most mit akarsz...???
Az ELTE-n tudományt tanultatok. Nem valláselméletet, vagy vallásfilozófiát.
20/59 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!