Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha a jobboldaliak szerint a...

Ha a jobboldaliak szerint a zsidók alsóbbrendű faj, akkor miért gondolják azt hogy ők uralják a világot?

Figyelt kérdés
Remélem érthető a kérdésem. A logikákukat nem értem. Ha annyira alsóbbrendűek hogyan uralnának bármit is?

2022. aug. 16. 17:50
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
6%

Tulajdonképpen az a bajuk a zsidókkal, hogy nagyon erős identitásuk van, mint saját maguknak is, de az az identitás párhuzamban él az övékével, miközben a nemzeti nacionalista, az csak 1 identitást szeretne elismerni, 1-et tűr meg, nem lehet konkurencia országon belül, identitáspolitikában, hisz az rontja az összetartást, a nemzet erejét, de nem csak nemzeten belül, hanem kultúrában, vallásban sem lehet konkurens.

Ha az itt élő kunok, jászok, más népek leszármazottjai sem olvadnának bele a többségbe, a "magyarok" közé, akkor ugyanúgy ferdeszemmel néznének rájuk is, az ember ösztönösen tart az idegentől, a mástól, ezt nem lehet kiírtani belőle.

Más kérdés, hogy a zsidók miért ilyenek, talán mert szarul bántak velük nem de? Az egész dolog onnan indul ki szerintem, hogy mindenkit keresztény útra tudtak téríteni, mindenféle barbár nemzetet, a zsidókat nem sikerült, ráadásul ezek a zsidók olyan vallást követtek, ami megölte Jézust, ami nemet mondott az Újszövetségre, ami felsőbbrendűnek tarja a választott népét, mélyen kirekesztő, diszkriminativ,

erőszakos, innen indul minden.

Na ez a talán magukat eleve kirekesztésre ítélt nép szellemi munkával, kereskedelemmel foglalkozhatott csak, ezért rávoltak utalva a képzettségre, tanulásra, rafináltságra, felül reprezentálták magukat az elitben számuk aranyához képest , miközben még mindig nagy volt köztük az összefogás és az egyszerű nép innen kezd el összeesküvés elméleteket gyártani, mert nem érti. Innen jutunk el a zsidótörvényekig, majd a holklokausztig.

Az se segít a zsidóknak, hogy olyan politikai álláspontjuk van, ami internacionalistább, globálisabb, szabadelvűbb, "felforgatóbb". Nem véletlen milyen rengeteg volt köztük a kommunista. Mindez persze miért? A saját védelmükben ilyenek persze, így nagyobb biztonságban érzik magukat, de ezzel önkéntelenül is ellenségeket szereznek.

Izrael ügye az egyetlen dolog amire nehéz mentséget találni, az ahogy kiszoritották a palesztinokat saját hazájukból, csak azért mert 2000 éve ott éltek az védhetetlen.

2022. aug. 16. 20:02
 22/59 anonim ***** válasza:

Ez érdekes amit mondasz, van ahol erős közösségi összetartást eredményez a vallás, lásd lengyelek, litvánok, olaszok, írek, horvátok, szlovének, spanyolok, portugálok esetében a római katolikus vallás...

Magyarországon nincs ilyen világvallás, római katolikus inkább habsburgok volt köthető, református már inkább, evangélikus volt inkább lázadó... most meg inkább MET féle Iványi Egyház...

Csehek, Észtek, volt NDK-s Ossiek inkább ateisták, Cseheknél érthető antiszemitizmus, hiszen szétverték a proto reformációjukat amit Husz Jánossal szerveződött meg..észteket nem értem..volt NDK-s kelet-németeket megértem..

szerbek, bolgárok, ukránok, beloruszoknál ortodox egyház játszik jelentős szerepet...nemzeti identitást összekötő masszában..

2022. aug. 16. 20:25
 23/59 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként egyfajta gyenge és beteg nemzeti identitáskor jelenik meg, mikor azt gondoljuk egy adott nemzet vagy vallás tagjairól, hogy ők bizony veszélyt jelentenek ránk..

Törökország esetében az ifjú törökök java részt ortodox keresztények örményekre lettek féltékenyek, mert ők modernebb városrészekben laktak...

Irak-Törökország-Irán-Szíria határon élők Kurdok esetében bár szerintem igazán megérdemelnének független államot, és javarészt muzulmánok... de egyrészük Jezidi vallás követi, ahol egy Páva Istenséget követnek, mi keresztény szempontunk szerint is lehetne azt mondani, hogy valamiféle sátánista apokrif tanokat követnek, ahol a kígyónak Ádám és Éva esetében pozitív jelentőséget tulajdonítanak és egy Páva Istenséget imádnak... ami azonosítható a Sátánnál... ennek ellenére örmények jelentős részüket befogadták... Iszlám lakosok meg üldözik őket... én nekem vannak zsidó barátaim, akik között vannak melegek is, egyáltalán nem éreztem rajtuk ezt a felsőbbrendűséget.... néha olyat vetítünk ki másokra... ami csak fejünkbe van...

Lengyel nagynéném is azt mondta, aki 70 éves, hogy szerinte Lengyelország a legjobb ország... szerintem nem...

Érettségi után jártam ilyen érdekes ősmagyarságról szóló előadásokra... ahol a magyarokat próbálta beállítani egy srác legősibb népként... és az összes többi nép csak utánunk jött létre meg barbároknak nevezte... ami megint csak kiverte biztosítékot nálam....

2022. aug. 16. 20:35
 24/59 anonim ***** válasza:
46%

22-es az a baj, hogy a jelent írod, az antiszemitizmus okai meg sokkal régebbre nyúlnak vissza, ahogy leirtam. A vallás mindenhol erős volt, innen indul a buli.

A modern embert már az zavarta, hogy beette őket a fene minden elit pozícióba és rengeteg tőkét is felhalmoztak, uzsoraztak, sőt politizálásba kezdtek, alacsony szamukhoz képest nagyon nagy arányban prezentálták magukat az elitben. Mindezt könnyebben elnézték volna nekik, ha magyarként, franciaként, olaszkent tették volna, de egy külön burokban, mint egy szekta léteztek, evidens volt hogy nem lesz jó vége.

2022. aug. 16. 20:37
 25/59 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de közben a zsidóságnak meg megtiltották a mezőgazdasággal való foglalkozást.... meg üldözték őket... így hát mi maradt?
2022. aug. 16. 20:41
 26/59 A kérdező kommentje:
Én ugy értem hogy a jobboldaliak a zsidókat nem vallásilag értették. Hanem fajilag. Mondjuk erdekes hogy a sok náci jobboldali ugye keresztény és egy zsidót fogad el megváltónak.
2022. aug. 16. 20:49
 27/59 anonim ***** válasza:
100%
fajilag? Ha egy zsidótól kapsz egy szervet és megegyezik minden akkor azt nem löki ki a szervezeted...
2022. aug. 16. 20:50
 28/59 anonim ***** válasza:
46%

25-ös ezt írtam én is a 21-es kommentemben, mindennek oka van.

Nekem egyedül a cionizmus csapja ki a biztosítékot, hogy ez miért egy jó dolog, hogy miért a palesztin a rossz fiú ez esetben, a zsidó meg a jó.

Nézd vissza mennyien laktak ott, amígnem egy budapesti születésű zsidó (nem jut eszembe a neve) műve után,

ami ezt az egész cionizmust útjának indította még bőven Hitler előtt, elkezdtek a zsidók tömegesen odaköltözni, mintha mi magyarok Erdélyt határozott céllal felvásárolnánk, odaköltöznénk tömegesen, hogy levalasszuk Erdélyről, ezt az ötletet melyik baloldali újságíró tapsolná meg?

Most csak azért mert történt velük egy borzasztó dolog (holokauszt) ezt az egészet nemessé teszi?

Nem véletlen hogy a zsidók közt se ért vele egyet mindenki.

2022. aug. 16. 20:55
 29/59 anonim ***** válasza:
100%
Most nem ezt zajlik kérem kedveském... 28-askám.... MCC Matthias Corvinus Collegium alapítvány ami egyfajta agytröszt és elitképzője a fidesznek.. az elkezdi felvásárolni a fővárősi-vidéki és határon túli nagyvárosokban előkelő helyen lévő épületeket... ami már határon túli többségi társadalomhoz tartozók is felhívták a figyelmet... Orbán milliókat önt ugyan határon túli magyarság segítésére, de nem kulturális-oktatási dolgokra, hanem sportra...
2022. aug. 16. 20:58
 30/59 anonim ***** válasza:

Akarom mondani Romániáról valasztjuk le.

"Mondjuk erdekes hogy a sok náci jobboldali ugye keresztény és egy zsidót fogad el megváltónak. "

Ez annyira demagóg, hogy már fáj, a zsidó (genetiikailag és vallasilag) olyan ember aki ugyanabban az istenben hisz mint a keresztények, de nem fogadja el az Újszövetséget, Jézust megváltónak. Akinek zsidó felmenői vannak, de keresztény az nem ugyanaz a kategória, tulajdonképpen nem is zsidó, hisz amúgyse valószínű hogy nyilván tartaná,

hisz a keresztény vallás internacionalis, ezek az emberek beleolvadtak a felettük lévő többségi tarsadalomba.

Na most a zsidó nem faj, de nyilván lehet genetikarol beszélni, ha csak egymást közt szaporodtak szinte, ezt nyomatekositva külön fajnak hívták őket, ezen kár lovagolni, hogy régen mire használták ezt a szót, más volt a jelentése.

2022. aug. 16. 21:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!