Donald Trump lehet az első olyan (volt) amerikai elnök a történelemben, aki végül börtönbe kerül?
Ez most honnan jött? 444-et olvastál, és megint kiraktak valami fizetős ábrándozó cikket? Ezzel etetik a rajongótábort.
A valóság az, hogy a 444 megszállottjain kívül Trump senkit nem érdekel. Még az amerikaiakat se.
2-es: egyre inkább úgy néz ki, hogy a közvéleménykutatások szerint Trump már a republikánus előválasztást sem tudná megnyerni (ott Ron DeSantis megy fel, mint a Duna), nemhogy az elnökválasztást.
Igazából szerintem a 2024-es választás azon fog múlni, hogy a demek kit indítanak, mert ezzel a Biden-Harris párossal bitang nagy zakó lesz, remélem, előbb megjön nekik az eszük. Biden egyre kevésbé népszerű, nulla karizmával rendelkezik, Kamala Harris pedig már a 2020-as választások során is inkább egy handicap volt, annyira nulla egy politikus az a nő. Egyébként szerintem nagyon kár, hogy Biden ennyire idősen lett elnök, mert fénykorában valóban nagy arc volt, de így félig demensen...
Kérdező.
Nem tudom hogy hol olvastál ilyet, de nem fog börtönbe kerülni.
Nagyobb esélyt látok az újra választására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!