Ha a jobboldaliak szerint a zsidók alsóbbrendű faj, akkor miért gondolják azt hogy ők uralják a világot?
Figyelt kérdés
Remélem érthető a kérdésem. A logikákukat nem értem. Ha annyira alsóbbrendűek hogyan uralnának bármit is?2022. aug. 16. 17:50
1/59 anonim válasza:
Senki nem tartja őket alsóbbrendűnek!
Ök tartják magukat FELSŐBBrendűnek.
Lsd. Isten valasztott népe.
2/59 anonim válasza:
Keresztények is úgy gondolják, hogy Isten kiválasztott népe... sőt úgy gondolják, hogy az ember arra hivatott, hogy legyőzze és uralja a természetet... és minden erre épül sajnos ebben a mai világban.... a nőkkel való bánásmódunk, az állatokkal és a természettel kapcsolatos attitüdjeink...
3/59 anonim válasza:
#2.
1. Nem gondolják.
2. A zsidóknal ez tény, nem gondolás...
4/59 anonim válasza:
Nem gondolják, ne haragudj de te tanultál környezeti etikát vagy ökofilozófiát?
5/59 anonim válasza:
6/59 anonim válasza:
Ferenc Pápa óta van ilyen... előtte nagyítóval kereshettél volna ilyen cikkeket...
7/59 anonim válasza:
És ne haragudj de én ezt tanultam...
8/59 anonim válasza:
Már II. János Pál pápa is tevékenykedett a környezetvédelem területén!!!
10/59 anonim válasza:
Bűnözéssel "uralják". Ez nem ellentmondás, a gaz is elnyomja a nemes növényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!