Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Aki kertesházban él, az hogy...

Aki kertesházban él, az hogy oldja meg hogy mostantól fél millió lesz havonta a ház kifűtési díja?

Figyelt kérdés
pár évig béreltem egy kertesházat de már eljöttem onnan. 250 volt minden hónapban így is a kifűtése. most ugye már nem lesz rezsicsökkentés. elképzelni nem merem hogy most akkor mi lesz azokkal, akiknek kertesházat kell kifűteniük egész télen? ezt egyszerűen győzni nem lehet majd akkor...... akik így élnek nekik van már valami ötletük arra hogy mi lesz velük télen? mi lakásban lakunk , mondjuk gázzal fűtünk de talán az még kibírható lesz .

2022. júl. 14. 13:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/72 anonim ***** válasza:
100%

Ja ha van hozzá egy 20 milla önerőd, meg 500k nettó fizetésed, meg 3 gyerek, hogy Novák Katika is örüljön. Egészségi állapotom miatt egyikkel sem rendelkezem. Akkor dögöljek is megfele igaz?

"Napszúrást tetszett kapni?:)"

Csak poénnak szántam! :D

2022. júl. 15. 12:17
 72/72 anonim ***** válasza:
75%
Az éves szint számít és bár télen lehet, hogy túlléped a havit (biztos) DE nyáron vissza lehet hozni hiszen akkor is 144 a havi max de ki az a bolond aki nyáron annyi gázt használ? Tehát amit télen túlfűtöl azt nyáron visszahoz. Csak tényleg figyelni kell. Matematika, sakk, tedd ide tedd oda és jó lesz.
2022. júl. 16. 22:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!