Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Aki kertesházban él, az hogy...

Aki kertesházban él, az hogy oldja meg hogy mostantól fél millió lesz havonta a ház kifűtési díja?

Figyelt kérdés
pár évig béreltem egy kertesházat de már eljöttem onnan. 250 volt minden hónapban így is a kifűtése. most ugye már nem lesz rezsicsökkentés. elképzelni nem merem hogy most akkor mi lesz azokkal, akiknek kertesházat kell kifűteniük egész télen? ezt egyszerűen győzni nem lehet majd akkor...... akik így élnek nekik van már valami ötletük arra hogy mi lesz velük télen? mi lakásban lakunk , mondjuk gázzal fűtünk de talán az még kibírható lesz .

2022. júl. 14. 13:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
63%
60: így van, komolyan hiszi, aki fát halmoz fel, hogy nem fogják elvinni a kertjéből, ha másnak nincs mivel fűtenie?
2022. júl. 14. 20:20
 62/72 anonim ***** válasza:
71%
Jajj mert másnak nincs felhalmozva fa meg még ez az. Ettől nem lesztek jobban, csak szánalmas gyökerek amiért dicsekedtek vele.
2022. júl. 14. 20:24
 63/72 anonim ***** válasza:
21%

Nekem a következő télre megvan a tűzifám. 2023 kora tavaszán tervezek venni legközelebb, éspedig a 2023/24-es télre. Addigra lecseng ez a felvásárlási hullám.

Bár szerintem hiány sosem lesz fából.

2022. júl. 14. 23:11
 64/72 anonim ***** válasza:
68%
Sokat járok erdőben bicajjal és 10000 köbmétereket láttam már februárban kivágva, szállításra előkészítve. A genyók tudták mi lesz, kivártak vele.
2022. júl. 14. 23:27
 65/72 anonim ***** válasza:
52%
Az üzlet az üzlet, érthető hogy kivártak vele.
2022. júl. 14. 23:33
 66/72 anonim ***** válasza:
68%
El fogja adni szépen a házát és elköltözik egy lakóüregbe.
2022. júl. 15. 08:33
 67/72 anonim ***** válasza:
70%
Vagy mielőtt a népharag úgy elsöpri a kormányt, hogy az a Holdról is látszani fog, de Brüsszelből mindenképpen, kitalálnak valami kompenzációt, és annyira durva nem lesz az egész, mint amilyennek most kinéz.
2022. júl. 15. 08:41
 68/72 anonim ***** válasza:
20%
A lopás helyett támogatni kellett volna a népeket hogy tudják szigetelni, korszerűsíteni a házaikat. A rezsicsökkentést pedig szépen lassan, évek alatt kellett volna kivezetni és szépen lassan hozzászoktunk volna. Nem így a nyakunkba önteni a szart. Így hogyan lehet tervezni az életet, hogy hétfőn kb minden rendben, szerdán meg már bukom a vállalkozásom és még a rezsim is a sokszorosára ugrik. Tolvajtempó! :D Annyira görcsösen ragaszkodnak a hatalomhoz, hogy abba fognak belebunkni. Remélem előbb mint később. Ennél még egy akármilyen szedett-vedett kormány is jobb lenne. Kunhalmit belügyminiszternek! :D
2022. júl. 15. 08:58
 69/72 anonim ***** válasza:
38%
Kunhalmit? Napszúrást tetszett kapni?:)
2022. júl. 15. 10:54
 70/72 anonim ***** válasza:
22%

"lopás helyett támogatni kellett volna a népeket hogy tudják szigetelni, korszerűsíteni a házaikat. "

Jelenleg is támogatva van.

2022. júl. 15. 11:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!