Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Aki kertesházban él, az hogy...

Aki kertesházban él, az hogy oldja meg hogy mostantól fél millió lesz havonta a ház kifűtési díja?

Figyelt kérdés
pár évig béreltem egy kertesházat de már eljöttem onnan. 250 volt minden hónapban így is a kifűtése. most ugye már nem lesz rezsicsökkentés. elképzelni nem merem hogy most akkor mi lesz azokkal, akiknek kertesházat kell kifűteniük egész télen? ezt egyszerűen győzni nem lehet majd akkor...... akik így élnek nekik van már valami ötletük arra hogy mi lesz velük télen? mi lakásban lakunk , mondjuk gázzal fűtünk de talán az még kibírható lesz .

2022. júl. 14. 13:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
33%
Minden CSOK-os megérdemli a sorsát.
2022. júl. 14. 14:12
 22/72 A kérdező kommentje:
mondjuk azok tényleg...
2022. júl. 14. 14:12
 23/72 anonim ***** válasza:
89%
Sorban jönnek a megmondóemberek újépítésű és felújított házakból észt osztani, hogy nekik 40 köb a fogyasztás és a hatvanas évekbeli romokban élőknek miért magasabb a rezsi. A kedvencem akkor is az "itt áll 30 köb fa az udvarban, te ottan a gázfűtéseddel minek korszerűsítettél 5 éve? Höhö."
2022. júl. 14. 14:13
 24/72 anonim ***** válasza:
34%
21# Miért vagy rosszindulatú? Saját portádon minden oké?:)
2022. júl. 14. 14:13
 25/72 anonim ***** válasza:
100%
Egy szobát fűtenek majd
2022. júl. 14. 14:14
 26/72 anonim ***** válasza:
83%
Nekünk kb. egész évre ennyi a gázszámlánk, 110nm, szigetelve, az egész fűtve egész nap.
2022. júl. 14. 14:16
 27/72 anonim ***** válasza:
78%
Havi 250? Mit béreltél te majom, a Festetics kastélyt?
2022. júl. 14. 14:22
 28/72 anonim ***** válasza:
36%
:D
2022. júl. 14. 14:23
 29/72 A kérdező kommentje:

először is nő vagyok úgyhogy nem lehetek "majom".. nem. Zuglóban egy 2 szobás kis "kádárkockát". mégis ennyi lett nem tudom h hogy.

26/n

Szilvi

2022. júl. 14. 14:24
 30/72 anonim ***** válasza:
84%

Az a baj, hogy a falun lévő házam árából még egy panelt sem tudnék venni és ezzel nagyon sok családi házas van így, ezért felesleges gazdagnak vagy burzsujnak titulálni minket, nagyon sokan vagyunk, akik egyszerűen a családi házban ragadtunk.

Eddig klímával fűtöttem, gáz nincs, most marad a fa fűtés, de akinek a sok okos válaszolóval ellentétben nincs saját erdeje, annak a fát is meg kell venni és annak is hamarosan az egekben lesz az ára. Ez pedig óhatatlanul elkezdi generálni azt, hogy mindenki minden szemetet eltüzel és élhetetlenné válik a legtöbb település. Emellett a rezsicsökkentés megvonása, még akkor is negatív hatással lesz arra a rétegre is, akiket nem is érintene itt falun a gáz és villanyár emelés, mert ők is kénytelenek lesznek a tüzelőt többszörös áron megvenni, tehát közvetve a legszegényebb réteg fogja a legjobban megérezni.

2022. júl. 14. 14:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!