Aki kertesházban él, az hogy oldja meg hogy mostantól fél millió lesz havonta a ház kifűtési díja?
először is nő vagyok úgyhogy nem lehetek "majom".. nem. Zuglóban egy 2 szobás kis "kádárkockát". mégis ennyi lett nem tudom h hogy.
26/n
Szilvi
Az a baj, hogy a falun lévő házam árából még egy panelt sem tudnék venni és ezzel nagyon sok családi házas van így, ezért felesleges gazdagnak vagy burzsujnak titulálni minket, nagyon sokan vagyunk, akik egyszerűen a családi házban ragadtunk.
Eddig klímával fűtöttem, gáz nincs, most marad a fa fűtés, de akinek a sok okos válaszolóval ellentétben nincs saját erdeje, annak a fát is meg kell venni és annak is hamarosan az egekben lesz az ára. Ez pedig óhatatlanul elkezdi generálni azt, hogy mindenki minden szemetet eltüzel és élhetetlenné válik a legtöbb település. Emellett a rezsicsökkentés megvonása, még akkor is negatív hatással lesz arra a rétegre is, akiket nem is érintene itt falun a gáz és villanyár emelés, mert ők is kénytelenek lesznek a tüzelőt többszörös áron megvenni, tehát közvetve a legszegényebb réteg fogja a legjobban megérezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!