Nagyobb vereség lett ez mint 4 éve. Ellenzéki szavazóként azt hiszem többször nincs is értelme elmenni, a fideszt esélytelen leváltani, főleg ilyen alakokkal, mint a Jakab meg a Gyurcsány. Szerintetek miért bukott 1 millió szavazót az ellenzék?
Mert nem biztattak, hanem szidtak mindem fideszes szavazót.
Ebben hibazott mzp.
Meg sok faszsagokrol beszelt
#3 Fideszt csak Gyurcsány buktathatja meg? Neki köszönhetjük 2010 óta a fidesz 2/3-ot. :D
Rengeteg ember miatta nem szavaz az ellenzékre és nagyon sokan miatta szavaznak a fideszre. Neki kellene eltakarodni a klárikával a politikai életből a fenébe, bár már késő. Nyilván a fidesznek érdeke, hogy Gyurcsány ott maradjon az ellenzékben, ezért is nem lett elszámoltatva. Amíg ő ott van 100%, hogy nem lesz kormányváltás. Én volt Jobbikosként leszavaztam a helyi DK jelöltre, de ezek után biztos nem fogok ilyen söpredék ellenzékre voksolni, inkább el se megyek.
Ellenzéki szavazóként én támogatnám Budapest ország leválasztását a vidékről. Nagyon nem érzem igazságosnak, hogy egész Budapest, az ország gazdasági (és talán kulturális?) központja mást akar, mint az agymosott vidék, mégis több ostoba, M1-en szocializálódott Marika néni él vidéken, mint egy szabad, civilizált világban, így mi kénytelenek vagyunk tovább nézni, ahogy rombolják a szabadságot és a demokráciát az egész országban. Még ha mi látványosan mást is szerettünk volna.
Aztán meg csodálkoznak, ha a budapestiek negatívan nyilatkoznak a vidékiekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!