Igaz, hogy Szlovákia és Horvátország most annyival fejlettebb nálunk (átlépve a határt), mint Gyurcsány idején Ausztria?
Figyelt kérdés
Mielőtt a GDP-vel jönnétek, az nem olyan sokkal alacsonyabb ami indokolná ezt a hatalmas különbséget, de nálunk egy kiváltságos 0,1% kezében van a javak nagy része, ott meg az átlagnép is részesül belőle.2022. márc. 26. 19:31
4/7 anonim válasza:
Legutobb amikor néztem a szlovák minimálbér 50 ezer Ft-al volt magasabb mint a magyar ami azért már jelentős. Ezért nem éri meg a Forintot gyengìteni, mert kevesebbet ér a pénzünk. Pláne úgy hogy szinte mindent Európából veszünk euróért.
5/7 anonim válasza:
Ha egy 300as árfolyamot nem is, de egy 320ast legalább tartani kellett volna éppen ezért sztem. Nem azt kommunikálni, hogy nekünk nincs árfolyam célunk. Ilyet nem sok helyen csinálnak a világban
.
6/7 anonim válasza:
Tovabba én Soproni vagyok. Egy sima eladó az 1500 eurójával Ausztriaba többet keres ìgy mint itt egy 20 éve dolgozó mérnök.
7/7 anonim válasza:
Hülyeséget miért kell beszélni?
Horvátország mindenben a sor végén kullog, egyértelműen alacsonyabb az életszínvonal. Szlovákia a gdp per capitában valamivel magasabb, de vásárlóerő paritásban előttük járunk.
A szembetűnés meg értelmezhetetlen. A régiós életszínvonal nagyjából egy és ugyanaz, senki nincs AUsztria szintjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!