Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Aki kertesházban él, az hogy...

Aki kertesházban él, az hogy oldja meg hogy mostantól fél millió lesz havonta a ház kifűtési díja?

Figyelt kérdés
pár évig béreltem egy kertesházat de már eljöttem onnan. 250 volt minden hónapban így is a kifűtése. most ugye már nem lesz rezsicsökkentés. elképzelni nem merem hogy most akkor mi lesz azokkal, akiknek kertesházat kell kifűteniük egész télen? ezt egyszerűen győzni nem lehet majd akkor...... akik így élnek nekik van már valami ötletük arra hogy mi lesz velük télen? mi lakásban lakunk , mondjuk gázzal fűtünk de talán az még kibírható lesz .

2022. júl. 14. 13:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
100%
Én nem félek attól , hogy fázni fogok télen. Anno sem a gáz sem a villanyfűtés vonatra nem ültem fel, így megmaradt a jó kis vegyeskazán.
2022. júl. 14. 15:02
 42/72 anonim ***** válasza:
82%

41-es, és áruld el, hol fogják a fát eltüzelni, a klímaberendezésben?

Csak azoknál opció a fa, akiknek (akár használaton kívül) van vegyestüzelésű kazánjuk vagy cserépkályhájuk, kandallójuk. Mert azt most csináltatni/venni szintén nagy kiadás. Márpedig akiknek van, azok többségében szerintem eddig is fával fűtöttek, nem klímával. Arról nem is beszélve, hogy ezt csak 20-30 évnél régebben épült háznál tudom elképzelni. Az utóbbi évtizedekben nem volt divat a vegyestüzelésű kazán, maximum egy dekoratív cserépkályha, akinek tellett rá.

2022. júl. 14. 15:02
 43/72 anonim ***** válasza:
100%
#43 több ismerősömnél is ott a pellet/ vegyeskazán a pincében /garázsban, általában tisztességes méretű pufferekkel körberakva, egyeseknél kollektorral megtámogatva. 5-10 éves házakban.
2022. júl. 14. 15:06
 44/72 anonim ***** válasza:
100%
Aki kételkedik a 250 ezer forintba,elmondanám,h nekem 12 radiátor van,a gázkazántól légvonalban kb 7méterre van az első radiátor, rohadt vastag csövekkel.Mellette a vegyestüzelésű kazán.Muszály volt egy vízteres kandallót berakni a nappaliba, és rakotni a rendszerre,mert a gatyamat lezabalta a gázkazán.A vegyes is zabalja a fát,de azzal be tudok durrantani rendesen.A kandalló meg csak 40 fokos vizet keringet,mert többet nem tudok csinálni...
2022. júl. 14. 15:12
 45/72 anonim ***** válasza:
88%

"Mindig mindent a legszegényebb réget érez meg. Ez így volt régen is és így lesz a jövőben is. Ez konstans. Ami változik az a legszegényebbek mennyisége."

Bizony...bizony. Ez a helyzet "fiaim" a kommunizmus melegágya. Vigyázzon magára aki netán gazdag (lopott eleget) mert a kommunizmus sajátosságaihoz tartozik, hogy...elvesszük!

2022. júl. 14. 15:18
 46/72 anonim ***** válasza:
100%
Ha van egyáltalán hova tenni és nem szedték le a radiátorokat/csöveket, adták el a kazánt. A többség nem abban a hiszemben újított fel, hogy még valaha vissza kell térniük a fafűtésre. Én boldog voltam, amikor végre megszabadultunk tőle.
2022. júl. 14. 15:20
 47/72 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is még bent van a vegyestüzeléses kazán és kandallóm is van, de nincsenek illúzióim, az energiaárak emelkedése a tűzifa árát is meg fogja emelni.
2022. júl. 14. 15:38
 48/72 anonim ***** válasza:
100%
47-essel értek egyet. Ha nem használják, be is rozsdásodhattak azok a radiátorok. De a legtöbb helyen valószínűleg kijelentette a ház "nagyasszonya", hogy ez milyen ronda, és ha már nem is használják, akkor mihamarabb tüntessék is el a szobákból.
2022. júl. 14. 15:46
 49/72 anonim ***** válasza:
100%

"magukévá teszik"

Mármint a ház "nagyasszonyát"? :-)))

2022. júl. 14. 16:04
 50/72 anonim ***** válasza:
100%
:)))
2022. júl. 14. 16:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!