Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért ivóvízzel húzod le a...

Miért ivóvízzel húzod le a wc-t ekkora szárazságkor?

Figyelt kérdés
A kérdés természetesen azokhoz szól, akikre igaz a megállapítás.
2022. júl. 7. 07:49
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
Mert az folyik as vezetékből.
2022. júl. 7. 07:52
 2/39 anonim ***** válasza:
98%

Nem mindegy? Szennyvíz lesz belőle, tisztítják és megy vissza a körforgásba normális esetben.

Cáfolj meg, de nekem ez megint egy ilyen szélsőzöld, gondolkodásképtelen faxságnak tűnik, segíteni nem segít semmin, de az életünk azért xarabb lesz tőle.

2022. júl. 7. 08:05
 3/39 anonim ***** válasza:
95%

Mivel mással kellene lehúzni?

Anno csóró egyetemistaként béreltem szobát, egy paneltömbben.Na, ott voltak olyanok, akik a fürdőkád vizét nem engedték ki, hanem annak öntötték le a WC-ben a pisit.

Ja és amúgy nem voltak annyira szegények, csak szerették ezeket a prolis dolgokat.

2022. júl. 7. 08:14
 4/39 anonim ***** válasza:
100%
Mert a budiból nem sör jön, ha lehúzom.
2022. júl. 7. 08:19
 5/39 qkker1 ***** válasza:
100%
Mert a panelban nincsen "szürkevíz".
2022. júl. 7. 08:24
 6/39 A kérdező kommentje:

Mert ha nem panelbe élnél, akkor mással húznád le?

2022. júl. 7. 08:35
 7/39 anonim ***** válasza:
100%
Mert jelenleg ilyen a rendszer. Lehetne jobb is valóban.
2022. júl. 7. 09:07
 8/39 qkker1 ***** válasza:
100%
Néhány újabb társasházban már ki van építve a szürkeviz rendszer, de még csak kevés helyen, ott azzal.
2022. júl. 7. 09:15
 9/39 A kérdező kommentje:

Szerintem itt egyes válaszolók akkor is ivóvízzel húznák le a wc-t, ha szürkevíz folyna a wc tartályba.

2022. júl. 7. 09:18
 10/39 anonim ***** válasza:
15%
9! Ne gondold, csak most dacolnak kicsit. Ennyit, ez olyan "kamaszhiszti" a részükről, akkor is ha mondjuk 45 évesek. Van ilyen, ez olyan mint a bagósok, hogy tudják, hogy egészségtelen, tudják, hogy függők, tudják, hogy k**va drága, de ha ezt elmondod, akkor némelyik rávágja, hogy ő már csak azértis szívja. Ugyanez van itt is. lásd. 2. válaszolót, hogy azt mondja " nekem ez megint egy ilyen szélsőzöld, gondolkodásképtelen faxságnak tűnik, segíteni nem segít semmin, de az életünk azért xarabb lesz tőle" ez tipikusan az a gondolkodás, mint a bagósoké, hogy "hát meg kö halni valamibe nem?" ugyanez a "hát avizet úgyis tisztíccsák nem?"
2022. júl. 7. 09:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!