Miért vitatják itt páran, hogy a melegek sokkal kicsapongóbb életet élnek, és ezért is kaphatták el a majomhimlőt?
Szokványos életmód 😂😂😂😂 találtál róla egy darab kérdést egy anonim oldalon, ami ahonnan mi tudjuk, akar kamu is lehet. Semmivel nem lehet bizonyítani, hogy ilyen van, csak hogy feltettek róla egy kérdést. (Csöndben megjegyzem, akár te is feltehetted, csak azért hogy utána belinkeld ide. Nincs bizonyíték rá, hogy nem így történt 🤷🏻♀️)
A heterókról meg szerintem ilyen keretek között nem kell hasonlítgatni, mert olyan sztorijaim vannak katolikus táborokról (szigorúan heteronormativ, mint tudjuk), hogy az összes hajad égnek áll.
Engem első randira fürdőbe akartak hívni egyszer majdnem 20 éve. :-D A fesztiválok tiszta orgiák, ne gondold, hogy csak a zene miatt mennek. Főiskolás/egyetemi gólyatáborok... stb.
Tudnék még sorolni ilyeneket. Te valami lakatlan szigeten élsz, hogy ezekről nem tudsz?
#35 én nem ismerek ilyen vicceket. Miért vagy ennyire otthon a melegekről szóló viccekben? Miért foglalkozol velük ennyit?
Nem tudod bizonyítani, hogy tényleg általános lenne amit írsz. Hozz valami használható felmérést, és beszéljünk róla, de ez így hogy “vannak sztereotípiák, és én hiszek nekik” nem ér semmit. Semmi alapod nincsen. Vagy nálad minden héten bepróbálkozik egy-két homi, hogy csatlakozz egy vad hétvégére, vagy honnan veszed? Ennyire tanulmányozod (testközelből) a viselkedésüket? Ezeket most teljesen komolyan kérdezem. Honnan veszed ezeket? Mire alapozol? Van konkrét tapasztalat(ok, mert ugye ha egy is lenne, az is csak egy), felmérés, kutatás, stb. Mert mondani dolgokat én is tudok. Aztán ha nem hiszed el, te leszel eltévedve 😂😂
#36 puszta kíváncsiságból… mikor voltál utoljára fesztiválon, vagy gólyatáborban? Én 3 éve voltam gólyatáborban, és igen, voltak akik dugtak aznap megismert emberekkel, de nem “pár csajt dugott végig mindenki” 😂😂 megint hallasz valamit, aztán mivel beleillik a világképedbe meg sem kérdőjelezed.
Ja, és tájékoztatásul a jövőre.. már nincsenek “hippik” 😂😂
“ Az egyetemi gólyatáborokban is az van, hogy van egy-két k*rva, aki mindenkivel szétb*szatja magát, aki kapható rá. De ez nem az átlag, még ott sem. Én is voltam gólyatáborban, és nem volt ez.”
Ja csak most látom ezt a gyöngyszemet 😂😂 leírod, hogy mekkora k*rvák vannak a gólyatáborban, aztán, hogy ja, amúgy ilyen sincs gyakran 😂😂 tehát utálod a melegeket, meg a nőket is. Ez esküszöm egyre érdekesebb 😂😂🍿🍿
#37: Gondolj bele. Most írtam ki ezt a kérdést. Ha ez nem lenne általános, akkor hogy-hogy pont most botlottam bele egy ilyen kérdésbe a Szexualitás kategóriából. Elárulom, hogy véletlenek nincsenek, azért történt így, mert rendszeresek ott az ilyen kérdések.
#39: Csak amit te írsz, ott az van, hogy a csaj megismerkedik egy sráccal, aki bejön neki, és dugnak. Ezzel nincs gond. A melegeknél viszont az van, hogy elmegy a fürdőbe vagy a szaunába, mert ott tudja, hogy lesznek olyanok, akik kaphatók rá. Tökmindegy neki, ki az, csak dugathassa szét magát.
A k*rva tényközlés volt, nem értékítélet. Nincs nekem azzal bajom, ha egy nő szereti a szexet, még azzal se, ha több sráccal lefekszik, legfeljebb akkor nem tudom tisztelni, ha bármilyen gyökérrel képes lefeküdni egy gólyatáborban, nincsen semmi önbecsülése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!