Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért vitatják itt páran,...

Miért vitatják itt páran, hogy a melegek sokkal kicsapongóbb életet élnek, és ezért is kaphatták el a majomhimlőt?

Figyelt kérdés
Nem kell messzire menni a bizonyítékért: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..

#LMBTQ #majmohimlő
2022. jún. 1. 16:27
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:
#10: Vannak dolgok, amikben igazad van, de azért vannak antiglobalista erők is, úgyhogy ez egy kicsit túlzás, amit jósolsz.
2022. jún. 1. 17:29
 12/56 anonim ***** válasza:
46%

Én nem jósolok semmit, ezek konkrét tervek, ami igencsak valószínű, hogy valóra válik. Minden nyiltan zajlik, csak tájékozódni kell. A digitális azonosító pl az ID2020 chip lesz.

[link]

2022. jún. 1. 17:46
 13/56 anonim ***** válasza:
29%

"Én nem jósolok semmit, ezek konkrét tervek"

Valóban nem jósolsz, feltételezel. Feltételezed, hogy ezek konkrét tervek, feltételezed, hogy minden esemény mögött valami titkos összeesküvés húzódik meg, stb.

2022. jún. 1. 18:16
 14/56 anonim ***** válasza:
21%

#13 Én olyan eseményekből, oldalakról és emberekről/től tájékozódom, mint a kül és bel parlamenti ülések, a WHO, a vuhani labor, a Davosi fórumok, az Új világrend nemzetközi konferencia, ID2020, NATO, ENSZ, Schwab, Harari, Fauci, Gates, Kissinger, Rockefeller...

Te honnan tájékozódsz? 444 és hasonlók? Sebaj, nézd csak meg pl a majomhimlős cikkek alatti kommenteket, mennyien felfogják mostanra a valóságot.

Nem feltételezek, nem jósolok semmit. Se a magántulajdon eltörlése, se a világkormány nem újkeletű dolog. De ha azt gondolod, én értem félre a dolgokat, belinkeltem a német parlamenti ülést is, ahol épp a magántulajdon eltörléséről van szó.

2022. jún. 1. 18:28
 15/56 anonim ***** válasza:
52%

"Én olyan eseményekből, oldalakról és emberekről/től tájékozódom, mint a kül és bel parlamenti ülések, a WHO, a vuhani labor, a Davosi fórumok, az Új világrend nemzetközi konferencia, ID2020, NATO, ENSZ, Schwab, Harari, Fauci, Gates, Kissinger, Rockefeller..."

Helyesebben ilyen dolgok mögé magyarázod a feltételezéseidet. De bizonyítani valahogy nem sikerült őket.

2022. jún. 1. 18:31
 16/56 anonim ***** válasza:
45%

Viktorunk is beszélt nem egyszer az Új Világrendről, tv-ben is beszélnek róla, legalábbis külföldön, mindenki beszél róla, csak ti valahogy meg se halljátok. Hidd el, én is szeretném, ha csupa jó emberekkel lenne tele a világ és én látnám mindenkiben a rosszat. De sajnos nem így van.

Ismét belinkelem ezt, légyszíves nézd meg. Ha nem sikerül értelmezned, az már tényleg nem az én hibám.

[link]

2022. jún. 1. 18:41
 17/56 anonim ***** válasza:
52%

Az új világrendről lehet hogy beszélnek, csak épp azt nem bizonyítja semmi hogy az új világrend azt akarná jelenteni, amit te szeretnél beleképzelni.

Olyan vagy mint valami ufo-fanatikus, aki lát egy felvételen valami beazonosíthatatlan pacát, és egyből földönkívülit kiált. Aztán amikor szólnak neki, hogy semmi nem bizonyítja, hogy az földönkívüli volt, akkor értetlenül mutogat a pacára, hogy azt talán nem látja mindenki más? De, mindenki látja, csak aki nem fanatikus, az nem lát bele egyből meséket.

2022. jún. 1. 18:49
 18/56 anonim ***** válasza:
45%
#17 Nézd meg a linket légyszíves, ott van benne kerek-perec! Parlamanti ülést linkeltem, nem valami gagyi konteós vackot...
2022. jún. 1. 18:57
 19/56 anonim ***** válasza:
52%
A videóban pont az van, hogy ilyesmit semmiképp nem lehet hagyni megvalósulni egy demokráciában. Vagyis lényegében cáfolja a jóslataid.
2022. jún. 1. 19:21
 20/56 anonim ***** válasza:

#19 A videó arról szól, hogy a WEF-nek ez a terve és már el is kezdék fokozatosan úgy alakítani a dolgokat. A terv adott, az meg, hogy az embereknek nem tetszik, meg nem hagyhatjuk, igazándiból sajnos lényegtelen, mivel nem a parlamentek döntenek erről, ez már rég eldőlt, csak a megfelelő idő éseszközök kellettek hozzá. Amúgy ez kicsit bonyolultabb, kb így is övék az egész világ (fentebb belinkeltem a Monopoly-t, ha érdekel).

A fosszilis energia kivezetése is elindult, ez januári cikk.

[link]

Illetve nézd meg, mennyi egy liter üzemanyag világszerte. Ne az itteni hatósági árat nézd. Így vezetik ki a fosszilis energiát. Meg nézd meg, hogy a termékek milyen áron futnak. Nem indokolja semmi, a háborúnak köze nincs hozzá. Pl sóból is hiány várható, mert minden IS Ukrajnából érkezik, holott Romániában annyi só van, ami a Föld lakosságának elég lenne 500 évre. 2 éve indították el a Great Reset-et. Mit gondolsz, az oltások, a védettségi kártya, meg az a teljes társadalom mindenbeli korlátozása az teljesen véletlen meg ennyi volt, vége, vissza kapjuk a régi életünket? Most jön még csak a QR kódos fasság. Meg a kötelező oltás, mert mint írtam a WHO átveszi a döntési jogok az országoktól. Már most sincs szabad akaratunk...

2022. jún. 1. 19:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!