Miért vitatják itt páran, hogy a melegek sokkal kicsapongóbb életet élnek, és ezért is kaphatták el a majomhimlőt?
Én nem jósolok semmit, ezek konkrét tervek, ami igencsak valószínű, hogy valóra válik. Minden nyiltan zajlik, csak tájékozódni kell. A digitális azonosító pl az ID2020 chip lesz.
"Én nem jósolok semmit, ezek konkrét tervek"
Valóban nem jósolsz, feltételezel. Feltételezed, hogy ezek konkrét tervek, feltételezed, hogy minden esemény mögött valami titkos összeesküvés húzódik meg, stb.
#13 Én olyan eseményekből, oldalakról és emberekről/től tájékozódom, mint a kül és bel parlamenti ülések, a WHO, a vuhani labor, a Davosi fórumok, az Új világrend nemzetközi konferencia, ID2020, NATO, ENSZ, Schwab, Harari, Fauci, Gates, Kissinger, Rockefeller...
Te honnan tájékozódsz? 444 és hasonlók? Sebaj, nézd csak meg pl a majomhimlős cikkek alatti kommenteket, mennyien felfogják mostanra a valóságot.
Nem feltételezek, nem jósolok semmit. Se a magántulajdon eltörlése, se a világkormány nem újkeletű dolog. De ha azt gondolod, én értem félre a dolgokat, belinkeltem a német parlamenti ülést is, ahol épp a magántulajdon eltörléséről van szó.
"Én olyan eseményekből, oldalakról és emberekről/től tájékozódom, mint a kül és bel parlamenti ülések, a WHO, a vuhani labor, a Davosi fórumok, az Új világrend nemzetközi konferencia, ID2020, NATO, ENSZ, Schwab, Harari, Fauci, Gates, Kissinger, Rockefeller..."
Helyesebben ilyen dolgok mögé magyarázod a feltételezéseidet. De bizonyítani valahogy nem sikerült őket.
Viktorunk is beszélt nem egyszer az Új Világrendről, tv-ben is beszélnek róla, legalábbis külföldön, mindenki beszél róla, csak ti valahogy meg se halljátok. Hidd el, én is szeretném, ha csupa jó emberekkel lenne tele a világ és én látnám mindenkiben a rosszat. De sajnos nem így van.
Ismét belinkelem ezt, légyszíves nézd meg. Ha nem sikerül értelmezned, az már tényleg nem az én hibám.
Az új világrendről lehet hogy beszélnek, csak épp azt nem bizonyítja semmi hogy az új világrend azt akarná jelenteni, amit te szeretnél beleképzelni.
Olyan vagy mint valami ufo-fanatikus, aki lát egy felvételen valami beazonosíthatatlan pacát, és egyből földönkívülit kiált. Aztán amikor szólnak neki, hogy semmi nem bizonyítja, hogy az földönkívüli volt, akkor értetlenül mutogat a pacára, hogy azt talán nem látja mindenki más? De, mindenki látja, csak aki nem fanatikus, az nem lát bele egyből meséket.
#19 A videó arról szól, hogy a WEF-nek ez a terve és már el is kezdék fokozatosan úgy alakítani a dolgokat. A terv adott, az meg, hogy az embereknek nem tetszik, meg nem hagyhatjuk, igazándiból sajnos lényegtelen, mivel nem a parlamentek döntenek erről, ez már rég eldőlt, csak a megfelelő idő éseszközök kellettek hozzá. Amúgy ez kicsit bonyolultabb, kb így is övék az egész világ (fentebb belinkeltem a Monopoly-t, ha érdekel).
A fosszilis energia kivezetése is elindult, ez januári cikk.
Illetve nézd meg, mennyi egy liter üzemanyag világszerte. Ne az itteni hatósági árat nézd. Így vezetik ki a fosszilis energiát. Meg nézd meg, hogy a termékek milyen áron futnak. Nem indokolja semmi, a háborúnak köze nincs hozzá. Pl sóból is hiány várható, mert minden IS Ukrajnából érkezik, holott Romániában annyi só van, ami a Föld lakosságának elég lenne 500 évre. 2 éve indították el a Great Reset-et. Mit gondolsz, az oltások, a védettségi kártya, meg az a teljes társadalom mindenbeli korlátozása az teljesen véletlen meg ennyi volt, vége, vissza kapjuk a régi életünket? Most jön még csak a QR kódos fasság. Meg a kötelező oltás, mert mint írtam a WHO átveszi a döntési jogok az országoktól. Már most sincs szabad akaratunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!