Miért vitatják itt páran, hogy a melegek sokkal kicsapongóbb életet élnek, és ezért is kaphatták el a majomhimlőt?
Figyelt kérdés
Nem kell messzire menni a bizonyítékért: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_.. #LMBTQ #majmohimlő
2022. jún. 1. 16:27
21/56 anonim válasza:
És kit érdekel hogy egy-két ember a világgazdasági fórumban mit vizionál? Semmilyen kormányok feletti hatáskörük nincs.
22/56 anonim válasza:
#21 Óóó, már hogy ne lenne hatáskörük a kormányok felett, mikor többekközt kormányzati emberekkel rittyennek össze minden évben Davosban? Írtam korábban, nem egy kis, pár emberből álló csapatocska, akik vizionálnak. Ők mindent jobban tudnak mindenkinél, megvannak a terveik, eszközeik és az embereik is, mert a világ legbefolyásosabbjai mennek a fórumokra. Nézd meg pl a NATO csúcstalálkozót 21-ben. Ott áll többek közt Biden is és várja, hogy mit parancsolnak neki.
23/56 anonim válasza:
Ja igen, egy fontos részlet kimaradt. Lényegében egy kaptafára épül a Great Reset meg a NATO agenda2030.
24/56 anonim válasza:
Nem egy kicsapongó hetero pasit ismerek, nem is tudom, kik miatt vannak csonka családok, egyedülálló anyák...
25/56 A kérdező kommentje:
#24: A melegek meg nem is élnek monogám kapcsolatban. Nekik az a menő, ha elmennek a bárba, a fürdőbe meg a szaunába, aztán vadidegenekkel szétk*ratják magukat.
2022. jún. 1. 21:46
26/56 anonim válasza:
#25 erre két magyarázat lehet. Vagy a férfiak eredendően ilyenek, és heteroszexuális párkapcsolatban a nő "visszafogja" a férfi kicsapongásait, de ha két pasi van, akkor nincs ki visszafogja. Ebből viszont az következik, hogy a férfiak szexuális irányultságtól függetlenül ilyen disznók, VAAAAAGY f@szság az egész, és csak undorító általánosítás... nehéz kérdés, nehéz kérdés...
27/56 A kérdező kommentje:
#26: Vagy a melegeknek magasabb a libidójuk, sokkal ösztönlényebbek, mint a heterók, és ezért nem akarnak monogám kapcsolatot. Persze vannak melegek, akik nem ilyenek, de arányaiban biztos, hogy nagyságrendekkel több a melegeknél az ösztönlény, mint a heteróknál.
2022. jún. 1. 21:56
28/56 anonim válasza:
A közeli rokonaim között is ismerek olyan hetero párt, akik oda-vissza csalják egymást több évtizede. :-D Vannak emberek, akik hűséges típusok, és vannak, akik kicsapongók, nem függ attól, hogy kihez vonzódnak.
29/56 anonim válasza:
#27 ha hozol erről (hivatalos, megbízható forrásból származó) statisztikát, el is hiszem. Addig sajnos ugyanezt el tudom mondani a hetero pasikról is. Voltál mostanában szórakozóhelyeken? 20-as éveim elején járok, tudod, higy a baráti körömbe tartozó hetero pasik minden héten más lányokkal dugnak? Az nem kicsapongás? Össze-vissza, akit érnek komolyan. Jobb esetben használnak gumit, de azt se mindig. És ez nem ritka..
30/56 anonim válasza:
29-es, ez 20 éve is így volt, és amikor én nőként az akkori haveri körben megjegyeztem, hogy az én értékrendembe ez nem fér bele, engem néztek hülyének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!