Miért ilyen rossz a megélhetés Magyarországon?
Naponta hallom hogy dübörög a jólét stb. Én ebből semmit sem veszek észre. Mindig mindenből a legolcsóbbat kell vennem, sokszor akciós dolgokat veszek. A fűtést télen alig tudtam kifizetni, egyszer felszólítást is küldött a gázszolgáltató.
Tehát ez a hatalmas jólét egy aljas hazugság.
Lehet erről vitatkozni. Én nem vagyok sem fizikai munkás, sem kövér és az élelmiszereken sem kell spórolnom. Ennek ellenére simán el tudom képzelni, hogy valaki aki így él nem lustaságból nem megy el edzeni vagy futni, hanem azért mert nem leli örömét a sportolásban. Illetve én rendszeresen sportolok, de utálok futni és a mozgásformák amiket szeretek azok nagyon is pénzbe kerülnek. Tehát ha nem lenne rá pénzem valószínüleg én sem járnék helyette futni, ez van.
Illetve diétázni és egészségesen enni is addig könnyű, amíg van pénzed változatosan enni.
A tények pedig nem téged igazolnak. Nem csak Magyarországon hanem bármelyik fejlett országban ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!