Miért ilyen rossz a megélhetés Magyarországon?
Naponta hallom hogy dübörög a jólét stb. Én ebből semmit sem veszek észre. Mindig mindenből a legolcsóbbat kell vennem, sokszor akciós dolgokat veszek. A fűtést télen alig tudtam kifizetni, egyszer felszólítást is küldött a gázszolgáltató.
Tehát ez a hatalmas jólét egy aljas hazugság.
Van valahol a neten egy térkép is, de kb. ezernyi cikket találsz arról, hogy a legszegényebb települések mind-mind Fideszesek. A főváros - a leggazdagabb teleülésként - ellenzéki.
Nekem ez azt mondja, hogy Te látod jól a helyzetet, és aki nem él jól, de ennek ellenére erre szavaz az valahol tényszerűen meg van vezetve.
Kéne nézni a híreket, nem csak az ellenzéki baromságokat olvasgatni....
Meg ha egész nap a bránert vered a gyk előtt, abból nem élsz meg.
Tiszta szégyen hogy munkahelyem van, tisztességesen dolgozok és csóró vagyok.
Ennyit ér a munka Magyarországon..
Akinek meg akkora feleslege van pénzből az nyugodtan adakozhat.
"Tehát ez a hatalmas jólét egy aljas hazugság."
Te szarul keresel, tehát minden hazugság? Nincs több kérdésem.
Olyan nincs hogy valaki rosszul keres. Kutya kötelesség lenne hogy egy munkabérből meg lehessen élni bakker.
Vagy szerinted jókedvemben dolgozok és nem azért hogy megéljek????? Úristen...
Igen, igen, az ellenzéki média állandóan ezt harsogja, hogy milyen nagy itt Magyarországon szegénység!
Aha... Azért van az, hogy a konditerembe is vidéken egyedül én járok kerékpárral, mindenki autóval a szomszéd utcából is...
Az utcákban is nekem nincs egyedül autóm, minden háznál van!
Ráadásul, a családoknál kettő van: egy anyunak, egy apunak.
Elég gyakran járok hiper - és szupermarketekbe vásárolni. Ott is mit látok? Mindenkinek annyira tele van pakolva a bevásárlókocsija, hogy már púposodik! Majd beül az autójába...
Azon röhögtem, mikor a tanárok tüntettek, aztán kocsival mentek a tüntetésre...😅
Megy a hiszti, de minden reggel be vannak dugulva az utak, annyi az autó!
Nálunk mindenhol építkeznek! A dohányboltokban is mindig sor áll! Pedig, milyen iszonyat drága a cigi! A kocsmákról ne is beszéljünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!