Miért ilyen rossz a megélhetés Magyarországon?
Naponta hallom hogy dübörög a jólét stb. Én ebből semmit sem veszek észre. Mindig mindenből a legolcsóbbat kell vennem, sokszor akciós dolgokat veszek. A fűtést télen alig tudtam kifizetni, egyszer felszólítást is küldött a gázszolgáltató.
Tehát ez a hatalmas jólét egy aljas hazugság.
Igen,a szegénység jele a kövérség.
Akiket ismerek,szegényeket nagyrészt elhízottak.
Olcsó élelmiszerek.Tészta,krumpli,fehér kenyér.
Kevés hal,csirke,zöldség.
Edzeni nincs idejük sem erejük,mert sokat dolgoznak,kevés alvás.
#14-es kommentemet elírtam
Az alkohol és a cigi a szegénység következményei.
Nem vagytok semmik! Lepontoztok, mert fáj az igazság, mi?🙂
Gyanítom, azért nem egy 5 éves telefonról interneztek...
Azt is gyanítom, sokan közületek dohányoznak és autójuk is van...
Dehát, felesleges elbutított baloldaliakkal vitázni!
Egyébként, mit kerestek még az országban? Nem arról volt szó, hogy elmentek külföldre, ha nyer a Fidesz?😇
12-es, nagyon buta és korlátolt vagy.
Pont hogy a szegény ember eszi a kenyeret, krumplit, rizst, és az ilyen viszonylag olcsó kajákat, ami szénhidrát és hizlal.
Amikor testkontrolloztam, pl. sokkal drágább volt az étkezésem, pedig nem volt benne csokika, sütike, tea sem, kávé sem, pia sem, cukrozott lötyi sem.
Viszont minőségi ételek igen. Pont, hogy vékonynak lenni, normál testsúllyal létezni sokkal többe kerül.
Amúgy ha nem iszol,nem cigizel,nem eszel heti 3x pizzát,akkor sem tudsz megélni 180 ezerből,még rezsicsökkentéssel sem.
Enni,lakbért fizetni akkor is kell.
Az emberek többségének max az inflációval emelkedik a bére.
Az,hogy valaki csinál 3 gyereket és nem fizet szja-t csak a nyomor újratermelése..
Miről beszélsz, ember? Hány olyan gazdag ember van, aki olyan dagadt, hogy már gurul!
Akiket én ismertem szegényeket, mindnek zörögtek a csontjai!
Én sem vagyok gazdag, átlagos anyagi helyzetű. Nincs autóm, járok sportolni, mindig figyelek, miből mennyit eszem!
Nem vagyok kövér!
De! Voltam kövér is! Megjártam ezt az utat! Bizony, akkor zabáltam egész nap, azért voltam kövér! El is ment sok pénzem a sok édességre, élelmiszerre!
Egészségesen eszem, MÉRTÉKKEL, nem is megy el annyi pénzem!
De, mindegy! Legyen nektek igazatok! Az igénytelenséget mindig meg tudjátok magyarázni! Nem vívok szellemi párbajt fegyvertelenekkel!😊😉 Vár titeket a repülőtér!😊
Vigasztaljátok a bukott baloldali vezéreiteket is! 😇 Alles gut!
Az elhízás tényleg a szegénység jele, mint ahogy szépen leírták előttem is, a csórók eszik nagy mennyiségben a fehérlisztből készült kenyeret, a krumplit, a gyorsan felszívódó szénhidrátokkal teli péksüteményeket, szendvicseket... ezektől lehet rendesen meghízni.
Ráadásul a szegény rétegnek van a legkevésbé motivációja, lelki ereje és nem utolsó sorban pénze arra, hogy időt, energiát fordítson az egészséges életmódra, beleértve a táplálkozást és a mozgást. Aki a napi megélhetéssel küzd, és azon kell agyalnia, hogy ebben a hónapban a gáz vagy a villanyszámlát fizesse be, az nem a kalóriák miatt fog aggódni, hanem azért, hogy ne csak parasztkenyér meg olcsó párizsi legyen holnap is.
A jó minőségű élelmiszerek drágák.
Egyébként 2,5 millió ember él a létminimum alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!