Miért ilyen rossz a megélhetés Magyarországon?
Naponta hallom hogy dübörög a jólét stb. Én ebből semmit sem veszek észre. Mindig mindenből a legolcsóbbat kell vennem, sokszor akciós dolgokat veszek. A fűtést télen alig tudtam kifizetni, egyszer felszólítást is küldött a gázszolgáltató.
Tehát ez a hatalmas jólét egy aljas hazugság.
A kövérség a szegénység jele...? Ezen de jót nevettem!😂
Mert a levegőtől hízik az ember, nem azért, mert tömi magába a rengeteg édességet, süteményeket, sört, zsíros ételeket...
Ma is tanultam valamit!😂😅
A szegénység és cigizés a szegénység következményei.
Mentálisan nem bírják feldolgozni a nyomort.
#12 Ha az embernek nincs anyagi problémája, nem stresszel annyit, van lehetősége minőségi élelmiszereket enni, eljárnia edzenie, ezáltal fizikailag és mentálisan is karbantartja magát.
Ha valaki szegény, akkor pont ezeket a cukros, zsíros vackokat eszi, ami jóval olcsóbb, mint a bio glutén, laktóz, e- és mindenmentes élelmiszerek, melyek a stresszel párosulva elhízáshoz vezetnek.
Akinek van autója, nekem az ne nyavalyogjon, hogy nyomorban él...!
Nagymamám mesélte, milyen az, ha tényleg szegény az ember! Ő szegénységben élte a gyermekkorát! 12 évesen már mennie kellett dolgozni, olyan szegények voltak! Minden egyes nap kukoricakását ettek! Egész életére megundorodott a kukoricakásától!
Tudnék mesélni az igazi nyomorról...
12. Aki jómódú az sokkal inkább egészségtudatos és megengedhet magának mindenféle alternatív élelmiszert, a drágább alacsonyabb zsírtartalmú húst, halat, friss zöldségeket, salátát stb. Általában aki jobban él a táplálkozással és a mozgással is többet foglalkozik.
Ezzel szemben aki szegeny annak maradt a kenyer, krumpli és az egyéb legolcsóbb, magas szénhidrát és kalóriatartalmú élelmiszerek. Az egészségtelen, nagy energiatartalmú ételek a legolcsóbbak.
A drága kajáktól pont hogy hízik az ember.
A hízást az olcsó zsíros kaják, mozgásszegénység okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!