Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért ilyen rossz a megélhetés...

Miért ilyen rossz a megélhetés Magyarországon?

Figyelt kérdés

Naponta hallom hogy dübörög a jólét stb. Én ebből semmit sem veszek észre. Mindig mindenből a legolcsóbbat kell vennem, sokszor akciós dolgokat veszek. A fűtést télen alig tudtam kifizetni, egyszer felszólítást is küldött a gázszolgáltató.

Tehát ez a hatalmas jólét egy aljas hazugság.

2022. ápr. 22. 09:13
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
17%
Mi a munkád és mennyit dolgozol hetente?
2022. ápr. 22. 09:55
 12/42 anonim ***** válasza:
14%

A kövérség a szegénység jele...? Ezen de jót nevettem!😂

Mert a levegőtől hízik az ember, nem azért, mert tömi magába a rengeteg édességet, süteményeket, sört, zsíros ételeket...

Ma is tanultam valamit!😂😅

2022. ápr. 22. 09:56
 13/42 anonim ***** válasza:
7%
Nem is értem, Afrikában miért nem elhízott elhízott emberek vannak, hanem Csongrád lesoványodott emberek...
2022. ápr. 22. 09:56
 14/42 anonim ***** válasza:
90%

A szegénység és cigizés a szegénység következményei.

Mentálisan nem bírják feldolgozni a nyomort.

2022. ápr. 22. 09:57
 15/42 anonim ***** válasza:
15%
*csontra lesoványodott
2022. ápr. 22. 09:57
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
Tizes, a budapesti szállodák is mindig meg vannak telve, a budapesti szórakozóhelyeken is tonnaszámra fogynak a túlárazott piák, de ez nem a jólét jele, hanem annak a jele, hogy vannak olyan rétegek az országban, akik megengedhetik maguknak, hogy jobban éljenek. Ha valaki pocsékul keres és nincs megtakarítási kultúrája, valószínűleg ő is iPhone-al villog a kezébe, ami után 3 hónapig le kell a normális élelmiszerekről mondania, de ezt nem fogja kifelé mutatni, csak azt látod, amit az emberek akarják, hogy láss. Pont ez mutatja azt, hogy egy országban nincs jólét - akik igazán jól élnek és van pénzük, nincs szükségük arra, hogy megmutassák, miből és mennyiből élnek, ellenben akik pocsékul élnek, még ők is kiraknak 1-1 nyaralásos képet, gondosan ügyelve, hogy a képen látszódjon, mennyibe került a kaja, hogy kifelé az látszódjon, hogy márpedig igenis "jó élet van".
2022. ápr. 22. 09:58
 17/42 anonim ***** válasza:
85%

#12 Ha az embernek nincs anyagi problémája, nem stresszel annyit, van lehetősége minőségi élelmiszereket enni, eljárnia edzenie, ezáltal fizikailag és mentálisan is karbantartja magát.

Ha valaki szegény, akkor pont ezeket a cukros, zsíros vackokat eszi, ami jóval olcsóbb, mint a bio glutén, laktóz, e- és mindenmentes élelmiszerek, melyek a stresszel párosulva elhízáshoz vezetnek.

2022. ápr. 22. 09:59
 18/42 anonim ***** válasza:
14%

Akinek van autója, nekem az ne nyavalyogjon, hogy nyomorban él...!

Nagymamám mesélte, milyen az, ha tényleg szegény az ember! Ő szegénységben élte a gyermekkorát! 12 évesen már mennie kellett dolgozni, olyan szegények voltak! Minden egyes nap kukoricakását ettek! Egész életére megundorodott a kukoricakásától!

Tudnék mesélni az igazi nyomorról...

2022. ápr. 22. 10:00
 19/42 anonim ***** válasza:
98%

12. Aki jómódú az sokkal inkább egészségtudatos és megengedhet magának mindenféle alternatív élelmiszert, a drágább alacsonyabb zsírtartalmú húst, halat, friss zöldségeket, salátát stb. Általában aki jobban él a táplálkozással és a mozgással is többet foglalkozik.

Ezzel szemben aki szegeny annak maradt a kenyer, krumpli és az egyéb legolcsóbb, magas szénhidrát és kalóriatartalmú élelmiszerek. Az egészségtelen, nagy energiatartalmú ételek a legolcsóbbak.

2022. ápr. 22. 10:01
 20/42 A kérdező kommentje:

A drága kajáktól pont hogy hízik az ember.

A hízást az olcsó zsíros kaják, mozgásszegénység okozza.

2022. ápr. 22. 10:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!