Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért tette tönkre a baby...

Simon Petrikov kérdése:

Miért tette tönkre a baby boomer generáció a világot?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 7. 20:18
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
85%
Régen sem voltak ép családok, nem tudom, honnan veszed. Anyai nagyanyám is azt vallotta anyámnak, hogy csak gyereke ne legyen egy se, anyám nem hallgatott rá, bánta is sokat. Apai nagyanyám meg még a házasságot is megbánta, és így volt ezzel nagyapám is.
2022. máj. 18. 14:25
 32/50 A kérdező kommentje:

#30:

Mert unalmas, könnyen megcáfolható ervek,amiket annak ellenére, hogy hányszor cáfoltak már meg, mindig visszajonnek, ha nem is mindig feltétlen ugyan attól az embertől, valószínűleg azért, mert pár ember tapasztalatán alapulnak, és mert logikusan hangzanak annak ellenére, hogy társadalmi szinten nem igazak.

2022. máj. 18. 14:36
 33/50 anonim ***** válasza:
45%
Ugyan hol és mikor cáfolta meg bárki is? :D Bizonyítsd már akkor azt be, hogy régen depresszió nem létezett (holott már a Bibliában is benne volt), a válás igenis lehet jó dolog (most te két egymást püfölő embert összeerőltetnél, vagy mi, mellesleg úgyszint a Biblia is megengedi bizonyos esetekben), a vallások tragédiákhoz is vezettek (boszorkányüldözés, keresztes hadjáratok, Magdolna mosodák, a világháborús bűnök történelmi tények, szeretném látni, hogy bárki megcáfolná őket), a hit és a vallás eleve nagyon nem ugyanaz, még csak nem is feltétlen következnek egymásból, illetve maga a hipotézised is hamis, nem egy generáció tette tönkre a világot. Talán pont azért fordult ekkorát a világ, mert ami korábban volt, az sz.r volt. Valamint az is téves, hogy valaki céltalan lenne azért, mert nem vallásos, még csak nem is látni az összefüggést. Ha csak egyet is meg tudsz cáfolni ezek közül, vagy csak idézni tudsz valakitől, akinek ez sikerült, akkor emelem a kalapom, de úgysem fogod tudni se te, se más. Társadalmi szinten akinek meg kisiklik az élete az jórészt önmaga áldozata, mert nem tud felelősen, józan ésszel élni, de hidd el, hogy van, akinek megy és nem szorul rá a kamu egyházak "áldásos" kéretlen tanácsaira. Tudod, mi az unalmas? Az állandó nyafogás és ajvékolás, hogy "jaj, régen minden IS jobb vót". Tanuljon meg mindenki felelősen élni!
2022. máj. 18. 15:00
 34/50 anonim ***** válasza:
59%
U.i.: Az ugye meg van, hogy nem egy családban maga a gyerek kéri a válást, mert olyan áldatlan állapotban élnek a szülők egymással?
2022. máj. 18. 15:02
 35/50 A kérdező kommentje:
Itt például részben meg van cafolva amit írtál, csak angolul: [link]
2022. máj. 18. 15:59
 36/50 anonim ***** válasza:
72%
Köszi! Csak később tudom megnézni, jelenleg csak a kommentekbe tudtam belenézni gyorsan. Nem azt mondom, hogy most minden király és tökéletes, és semmin sem lehetne javítani. Arra próbáltam rávilágítani, hogy a közhiedelemmel ellentétben régen sem volt minden jó, sőt. Ez nem csak fekete-fehér, és bár divat lett manapság romantizálva egy elképzelt múlt felett merengeni, de nem volt az közel sem olyan szép, mint sokan képzelik. Az én felmenőim pl. kifejezetten gyűlölték. Cáfolni pedig nem lehet olyan dolgokat, mint az egyházak bűne, vagy az, hogy a depresszió mindig is létezett, mert ezek szimpla tények. Ha a korábbi világ annyira jó lett volna, akkor nem fordult volna ennyire drasztikusan, ezt azért elismerheted.
2022. máj. 18. 16:16
 37/50 A kérdező kommentje:

"Ha a korábbi világ annyira jó lett volna, akkor nem fordult volna ennyire drasztikusan, ezt azért elismerheted."

Részben elismerem, viszont például a szecuális forradalom szerintem inkább szólt az ösztönös viselkedés felszabadításáról a hosszú távon hasznos visszafogasuk helyett az áldozatok a szexuális forradalom előtti áldozatok öncélú felhasználásán keresztül, és az orszagok vezetői akaratán keresztül. Erre gondolok:

2022. máj. 18. 17:05
 38/50 A kérdező kommentje:
2022. máj. 18. 17:09
 39/50 anonim ***** válasza:
87%
Jézus... Bevallom, ezt a szintű gyűlöletet, ami ezekből a videókból árad a boomerek felé egész elképesztőnek tartom. 😳 Még csak nem is hallottam erről idáig. Komolyan vannak olyanok, akik elhiszik, hogy mindenről egyetlen egy generáció tehet? És én még azt hittem, hogy az inceleket és a radikális feministákat nem lehet fölözni...
2022. máj. 18. 22:11
 40/50 A kérdező kommentje:

Itt van egy olyan, ami valamennyi szimpátiát is mutat feléjük: [link]

Őszintén, talán nem volt érdemes feltenni ezt a kérdést itt, Kelet-Európában jobbak voltak a boomerek, mint Nyugat-Európában és Eszak-Amerikában.

2022. máj. 18. 22:59
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!