Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Családdal, barátokkal, ismerős...

Családdal, barátokkal, ismerősökkel, munkatársakkal, stb. beszélsz a választásról, hogy ki kire fog szavazni? Mit tapasztalsz, melyik pártot támogatják a legtöbben?

Figyelt kérdés

2022. márc. 22. 12:36
A kérdező szavazást indított:
Fidesz
Kutyapárt
Mi hazánk
Összefogás
25 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
A párommal igen, mással nem, mert csak veszekedés van az ilyesmiből, főleg a családban.
2022. márc. 22. 12:37
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
az én családom teljesen Mi Hazánkos (én is) mert tökéletesen látjuk hogy a baloldal hatalma alatt csak szemkilövetés és államcsőd volt ja meg "hazudtunk reggel, éjjel, meg este" a fidesz is sok rosszat csinál nem tökéletes, a Mi Hazánk az egyetlen párt ami normális! ami a Magyarságért küzd! szóval Hajrá Mi Hazánk! zseniális a programjuk és a terveik! 😎👍🏻👍🏻
2022. márc. 22. 12:45
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

Hogy ki mit mond, annak semmi jelentősége.

Az előző választásokon is az emberek 90%-a szidta a fideszt, akikről tudtam, mégis 2/3 lett belőle.

A lényeg, hogy kire x-el aki a fülkében van, na meg, hogy mennyire van elcsalva a választás. Talán kevesebb csalásra lesz most lehetőség, többen fogják ellenőrizni.

2022. márc. 22. 13:04
 4/8 anonim ***** válasza:
63%
Rajtam kívül mindenki Fidesz szavazó agymosott. Csak M1-et néznek, Magyar Nemzetet olvasnak. Szerintük Orbán maga az isten. Reménytelenek.
2022. márc. 22. 13:41
 5/8 A kérdező kommentje:

#4 Részvétem, ha nem sértődsz meg az Üvegtigrisből lehetne idézni:

-Itt mindenki hülye?

-Itt? Mindneki.

2022. márc. 22. 13:56
 6/8 anonim ***** válasza:
84%
Nálunk vegyes a család és az ismerősi kör, van bizonytalan, és vannak, akik a két legnagyobb tömb közül valamelyikre szavaznak. Nem szeretek ebbe belefolyni, mert már egy kicsit elegem van az egész kampányból, mert kb. a csapból is ez folyik, és valami kihalt helyre kell mennem, hogy ne ezt halljam állandóan, annak örülök, hogy a lehető legkorábbi időpontra tűzték ki az időpontot.
2022. márc. 22. 14:10
 7/8 anonim ***** válasza:
67%

Nem beszélgetek senkivel ilyen témakörről, abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy semmi közöm ahhoz, ki, kire és miért szavaz.

Nem bonyolult! :)

2022. márc. 26. 09:15
 8/8 D-Mano ***** válasza:
60%

Ha az én ismerősi körömön múlna, akkor a Kutyapárt alakítana kormányt 2/3-dal. A maradék 1/3-on pedig kb. egyenlő arányban osztozna a Mi Hazánk, a Fidesz és az Összefogás. 😃

/Én: Mi Hazánkos, főleg Bp-i ismerősökkel/

2022. márc. 26. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!