Másoktól is eltávolodtak a a rokonok, barátok, ismerősök, munkatársak amióta babátok van?
Csak nekem esik rosszul, ha nem válaszolnak az üzeneteimre? Én már teljesen belefáradtam!
Engem érdekelne, hogy hogy vannak, de ha nem képesek válaszolni, (pedig tudom, hogy fent vannak pl. az iwiw-en is, mert látszik), akkor engem sem érdekel már, ha mondjuk 2 hétre rá válaszolnak, ha válaszolnak egyáltalán. Csak én fújom fel, vagy más is így gondolja?
szia
nem vagy egyedül, nálam is így van régi munkatársak ismerősök le sem sz@rnak, max addig kíváncsiak még eljönnek körbe nézik a lakást utána meg meg sem ismernek...
engem már nem érdekel
én legtöbbször a babás fórumokon ismerkedek meg 1-2 anyukával és többnyire velük beszélgetek, egész nap itthon vagyok egyedül a gyerekekkel nincs kihez szóljak, mindig baba nyelven sem beszélhetek...
talán majd ha vissza megyünk dolgozni jobb lesz
A rokonok nem, sőt olyan rokonokkal is találkozgatunk, akikkel előtte alig, mert kíváncsiak a kicsire :)
Ismerősök, barátok változtak. Ahogy 18.11 írta megváltozott az életünk, nem azért mert "magasabb szintre léptünk", egyszerűen csak teljesen más élethelyzet kisgyerekes szülőnek lenni, mint mondjuk egyedülállónak vagy kamasz gyerekes szülőknek. Nincs annyi közös téma, sodor az élet százfelé. Viszont vannak új ismerősök, barátok, kisgyerekes család mind :).
Munkatársak: jóformán eltűntünk egymás életéből, mert ami összekapcsolt minket az a munka és a közös munkahely, ezen keresztül a közös ismerősök voltak. Ezek kiestek, mivel nem dolgozom. Kb fél évente megy egy-egy mail, nincs közös téma. Ez van, majd ha újra dolgozom lesznek új kapcsolataim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!