Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Fordulhatok fogyasztóvédelemhe...

Fordulhatok fogyasztóvédelemhez ilyen esetben?(upc-vodafone)

Figyelt kérdés
Ha a UPC (mostmár ugye vodafone) internet megkötésénél emailre kértem a számlát de nem kaptam meg rendszer hiba miatt, fordulhatok fogyasztóvédelemhez? Jelenleg a my vodafonon se tudok regisztralni se emailre se sms re nem kapok kodot. Nincs is ilyen profilom. Most ha ezekutan szamolnak fel kesedelem miatt penzt ki a hibas?
2022. febr. 17. 10:23
 1/6 anonim ***** válasza:
31%
A rendszerhiba te vagy. Ha nem ertesz az internethez akkor maradj a csekknel es postan kerjed.
2022. febr. 17. 10:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A Vodafonnál soha semmi sem szokott működni, hiába fordulsz te bárhová akkor sem fog.
2022. febr. 17. 10:36
 3/6 anonim ***** válasza:
72%

Be is mehettél volna a vodafoneba, mivel nyilvan te is tudtad hogy havonta számláznak.

A vodafone app meg mindent is mutat.

Egyébként nem tudom milyen rendszerhiba, minden hónapban megkaptam a vodafonetól a számlát emailben.

2022. febr. 17. 10:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Mar nyilvan hivtam oket. Ok mondtak, hogy rendszerhiba es nem kaptam. Eddig megkaptam en is az emaileket.
2022. febr. 17. 10:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy fordulhatsz hozzájuk.
2022. febr. 17. 11:56
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok, ha ők mondták akkor viszont nem fognak plusz költséget felszámolni

nálam valaki bénázott amikor megszüntettem egy előfizetést.. még 2 hónapig élt utána... de nem számoltak fel 1 forintot sem

2022. febr. 17. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!