Az életetekben mennyire van jelen a nepotizmus?
Figyelt kérdés
A nepotizmust (uram-báyám rendszert) sokan elítélik az országban, ha apolitikusokról van szó.
De nem kell ahhoz politikusnak lenni, hogy, hogy "van egy haverom, ő jó lesz erre" vagy "megoldjuk okosba" módon viselkedjen az ember.
Őszintén, a ti életetekben, vagy a környezetetekben ez mennyire jellemző?
Ez egy anonim oldal, lehet őszinte az ember.
2022. febr. 6. 08:35
1/2 anonim válasza:
Előző munkahelyen tapasztaltam.Pedig nem állami cég vagy közszféra volt, hanem multi.
Felvettek valakit, nagyon magas bérért, csak mert a hr vezető haverja, közben szakmailag 0 volt.Mi tanítgattuk és jóval kevesebbet kerestünk.
2/2 anonim válasza:
Sajnos semennyire. Az egész családom egy luzer volt mindig is. Sosem haverkodtak senkivel. Én, amit elértem, csakis a munkámnak köszönhetem. Bár egyszer, egy rövid, pár hónapos időszakban úgy alakult, hogy a cég egyik felsővezetője egy régi haver lett, akivel anno együtt buliztunk sokat, meg csajoztunk is sokat. Na, akkor megtapasztaltam, hogy micsoda előnyökkel jár az ilyesmi, milyen könnyű fizetésemeléshez jutni és egyéb pénzekhez is. Aztán a srác tovább lépett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!