A főnöknő nagyon elfogult a két kollégával. Nincs köztük semmi az biztos,de a tenyéren hordozza őket.Pedig ezek a herek nem tusnak dolgozni mindent elnagyazznak vagy elbénáznak. A kisebb az abszolút kedvenc az mindent nagyon jól tud-csak kár, hogy a kolléganőknek kell megcsinálni amit nem tud,pakolni utána,az összehugyozott wc-t sikálni...na a wc-bol volt gond azért kaptak intést. Az idősebb meg kapja a felelősséget pl.a tisztaságért is felelős- pedig olyan felelőtlen hogy egy papagájt se lehetne rábízni. Lényeg, hogy egy csomó papíron ki van aggatva a neve miért felelős. Mi kolléganők semmiért,pedig mu húzzuk ki a munkát a cégnél. A kolléganőm is mondta ezek védett fajzatok és kezd ő is belefáradni.Nekem is olyan elegem van úgy volt visszadobom a kulcsot jöjjön ide még két ilyen férfi aki helyett a főnöknő dolgozik majd sokra megy a cég.Amúgy is nagy rendszertelenség van a cégnél jó sok időbe telik majd belejönni új munkásnak meg még két herėt is kapna a nyakába. A főnöknő is elég komótos,nrm szeret betanítani.Szegyen,hogy még az ő hibáit is amiken átsiklik nekem kell észrevenni, javítan, szólni.Túl felszínes a munkában és ez már zavaró.Nem tudom így medfig tartható fenn az alig egy éve fennálló cég, ahol munka mostmár van dögivel, de majd veszítünk klienseket a hibák miatt.
Hány éves vagy és milyen végzettséged van? Milyen ÁLLÁSLEHETŐSÉGET céloztál volna meg, ha nem lett volna sürgős elfogadnod "bármit"?!
2020. nov. 14. 14:30
2/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pályakezdő, ez jó lehetőségnek tűnt. A munka jó is lenne de ezek a körülmények miatt váltani akarok.Ez itt beteges.
A régi munkahelyemen katasztrófa volt a kollektíva ezert sokan váltottak és ott vesztemre én voltam a főnöknő egyik kedvence akaratom ellenére így sokat szívtam emiatt.
2020. nov. 14. 14:37
3/6 anonim válasza:
Tehát a főnöknő és a két férfi az hülye,
és csak te vagy a helikopter?!
2020. nov. 14. 17:54
4/6 anonim válasza:
Úgy tűnik, hogy itt is savanyú a szőlő.
2020. nov. 14. 17:54
5/6 anonim válasza:
"a kolléganőknek kell megcsinálni amit nem tud,pakolni utána,az összehugyozott wc-t sikálni"
Ha takarítónőnek vettek fel, akkor meg miért pampogsz, hogy a wc-t kell takarítanotok?!
Majd nem kell, ha te leszel a vezérigazgató.
De addig psssszt!
2020. nov. 14. 17:57
6/6 A kérdező kommentje:
Ki mondta,hogy takarítónőnek vettek fel? Ez kis cég így mindenki csinál mindent,jó hogy nem mi tisztíthatjuk utánuk...gondolom férfi a kommentelő és érintve érzi magát 😀
Nem vagyok savanyú de ez igazságtalan velünk szembe,agyon vannak dicsérve a felemás munkáért amit mi javítgatunk. Mi ritkán hibázunk ezek meg hetente többször sőt napi szinten van valami és mindez egy kis figyelemmel elkerülhető lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!