Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jogos volt a főnök részéről?...

Jogos volt a főnök részéről? Én kicsit nyersnek éreztem.

Figyelt kérdés

Fél éve dolgozom egy élelmiszer boltba!

Kedden nagyon rosszul voltam még is be mentem dolgozni, nem is mondták hogy nem akarok-e haza menni. Szerdán egésznap dolgoztam tűrhetően éreztem magam. Aznap éjszaka viszont be lázasodtam tegnap pedig szabadnapos voltam és pihentem hogy jobban legyek. Ma mennem kellett volna dolgozni délre de fel hívtam a főnök lányát mert ő foglalkozik a beosztással.

Mondtam neki rosszul vagyok és nem tudok ma menni mondta rendben de szerinte holnap sem leszek jobban de délután jelezzek neki hogy megyek-e!

Egyébként negyed 10 kor hivtam.

Rá egy órára hívott a főnök és elég fura modora volt. Azt mondta hogy válaszoljak azonnal hogy holnap megyek vagy se mert nekem se esne jól ha este szólnának hogy másnap hogyan kell menni. Nekem rosszul esett kicsit megalázó volt.

2015. márc. 27. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen jogos volt.
2015. márc. 27. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jogos volt, még ha paraszt hangnemben is mondta.
2015. márc. 27. 22:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne is haragudj már, ennyire nem lehetsz értetlen. Nyilván hülyét kap a főnök attól, hoyg te majd még délután telefonálgatsz, ki tudja mikor, hogy mész-e vagy sem, nincs jogod így függőben ahgyni őket. attól, hogy a főnök lánya csinálja a beosztást, nem ő a főnököd. Ha meg beteg vagy, ne játszd a mártírt, vegyél ki szabadságot vagy menj el táppénzre és gyógyulj meg.
2015. márc. 28. 01:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha nem mész, valakinek nyilván be kell állnia helyetted. Másnak nem körülötted forog a világ és lehet saját élete, nem biztos, hogy délután szeretné megtudni, hogy dolgozik-e vagy sem, át kell-e szervezni az egész napját, szólni valakinek, hogy vigyázzon a gyerekre, stb.

A főnök részéről jogos volt, a lánya meg szimplán buta, hogy ilyeneket mond. Legközelebb inkább a főnökkel rendezd az ilyesmit, majd ő, mint felettesed eldönti és ha át kell szervezni a beosztást, akkor szól a lányának.

2015. márc. 28. 12:44
 5/5 anonim ***** válasza:
a fura modor nem biztos hogy jogos volt, viszont az hogy válaszolnod kellett azonnal hogy másnap mész e, az szerintem jogos
2015. ápr. 14. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!