Jogos volt a főnök részéről? Én kicsit nyersnek éreztem.
Fél éve dolgozom egy élelmiszer boltba!
Kedden nagyon rosszul voltam még is be mentem dolgozni, nem is mondták hogy nem akarok-e haza menni. Szerdán egésznap dolgoztam tűrhetően éreztem magam. Aznap éjszaka viszont be lázasodtam tegnap pedig szabadnapos voltam és pihentem hogy jobban legyek. Ma mennem kellett volna dolgozni délre de fel hívtam a főnök lányát mert ő foglalkozik a beosztással.
Mondtam neki rosszul vagyok és nem tudok ma menni mondta rendben de szerinte holnap sem leszek jobban de délután jelezzek neki hogy megyek-e!
Egyébként negyed 10 kor hivtam.
Rá egy órára hívott a főnök és elég fura modora volt. Azt mondta hogy válaszoljak azonnal hogy holnap megyek vagy se mert nekem se esne jól ha este szólnának hogy másnap hogyan kell menni. Nekem rosszul esett kicsit megalázó volt.
Ha nem mész, valakinek nyilván be kell állnia helyetted. Másnak nem körülötted forog a világ és lehet saját élete, nem biztos, hogy délután szeretné megtudni, hogy dolgozik-e vagy sem, át kell-e szervezni az egész napját, szólni valakinek, hogy vigyázzon a gyerekre, stb.
A főnök részéről jogos volt, a lánya meg szimplán buta, hogy ilyeneket mond. Legközelebb inkább a főnökkel rendezd az ilyesmit, majd ő, mint felettesed eldönti és ha át kell szervezni a beosztást, akkor szól a lányának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!