Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ez így rendben van a főnök...

Ez így rendben van a főnök részéről?

Figyelt kérdés
Van egy alkalmi munkavállalóim, het 3-4 óra, minden héten ugyanazon a napon. Két tulaj van és egyre gyakrabban mondják le, inkább vannak ketten. Szabályos ez így? Nem azért vállaltam el, hogy havi egyszer dolgozzak pár órát, ráadásul mindig a megelőző napon mondják le, tehát már szervezni se nagyon tudom másként.
2017. máj. 26. 17:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem előírás, hogy ott dolgozz, keress olyan helyet ahol szükség van a munkádra, ezek szerint ahol most vagy ott nincs rád szükség.
2017. máj. 26. 17:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Nincs rendben a főnök részéről.

Ha rugalmas munkaidőt szeretnél, ez már túl laza.

Nem vállalnám tovább.

Alamizsna bérért főleg nem.

Ha még nem is bejelentett munkahely, 1 percig sem gondolkoznék, hogy maradjak e.

2017. máj. 26. 18:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Mivel alkalmi munkás vagy, ezért csak azokon az alkalmakon jelentenek be, amikor dolgozol. Azt, hogy mikor kell dolgoznod, azt a munkaadód dönti el, hogy mikor van rád szüksége.

Évente maximum 120 napot dolgozhatsz az adott munkahelyen, és havonta maximum 15-öt. Minimum munkaidő nincsen meghatározva.

Ha nem tetszik ez neked, akkor mond nekik, hogy te akarsz menni a megbeszélt napokon, ha pedig nemet mondanak, keress másik munkát.

Ha jól tudom 1000 forintot kell a munkaadónak fizetnie alkalmi munkásként minden munkanap után, szóval szerintem érthető, hogyha nem életbevágóan fontos az, hogy behívjanak dolgozni, akkor havonta azt a 3-4 ezer forintot nem szeretnék a fizetéseden túl még utánad fizetni.

2017. máj. 26. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!