Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért neheztel rám a főnök,hog...

Miért neheztel rám a főnök,hogy megmondtam az ismerőséről a véleményemet?

Figyelt kérdés
Ez abban nyilvánul meg,hogy ha felhivoma figyelmét egy-egy hibára akkor kicsit ingerlékenyebbe válik,főleg ha a kollégáról van szó.A hibák itt fatálisak is lehetnek a kliensek miatt.De mostmár nem szólok semmit,az cége bukja ha úgy jó neki.Nem egyszer fejtettem ezt ki neki és az utóbbi hetekben nyomást gyakoroltam rá állandóan célozgattam neki a kolléga késéséről,elmaradozásáról,nem dolgozásáról. Már nagyon elegem volt,hogy nem egyforma volt a terhelés. És ez több mint féléven keresztül...érdekes módon a főnök azt mondta egy spontán -beszélgetésnél hogy volt ol,an hely még ő is munkás volt és nem sokáig maradt mert 15 emberből kb.3 dolgozott a többi meg piacra szaladgált, nem dolgozott.Üti magát a szavaival,mert ez ment nálunk is...Most az illető búgóvá vált mintha a legjobb munkás lenne egész napozást is vállal amikor nincs második váltás. Ez megy kb.egy hete,de hiába a "változás "már nekem nincs kedvem beleadni magam a munkába elvégzem amit kell és ez már nem hete tart így a részemről hanem több mont egy hónapja...A főnök túl haverira veszi a kapcsolatot mindegyikünkkel az se jó, ezért is mertem kinyilvánítani a véleményemet idővel és ezt csak fokoztam.

2020. nov. 6. 06:32
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Te nem azért vagy ott, hogy gondolkozz, hanem hogy dolgozz. Majd ha kérdezik a véleményedet, akkor mondd el, így elég okoskodásnak, rivalizálásnak tűnik. Olyan nehéz lenne bemenni, elvégezni a dolgodat, aztán hazamenni nyugodtan? Sokat hibázik, na és? Te ne hibázz, a többi kit érdekel? Ha miatta dolgozol többet, azt is látni fogja a környezeted, felesleges szavakba önteni.
2020. nov. 6. 06:43
 2/9 anonim ***** válasza:
23%
irigykedik mert neki dolgoznia kell
2020. nov. 6. 06:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem irigykedek csak gerinctelen ember aki lehaskofni jár be a munkahelyre...pl.epp az előbb kellett elküldenem egy csomó dolgot e-mailben mert a drága kolléga a pár nappal ezelőttieket küldte el...amellett hogy nem dolgozik még munkát is csinál másoknak!
2020. nov. 6. 07:29
 4/9 anonim ***** válasza:
43%

Nalunk is volt hasonlo kollega.

En simán hagytam hogy magátol kezdjenek összeomlani a dolgok a habyagsaga miatt.

Jöttek fentröl a vezetöi panaszok miert nem kapták meg ezt vagy azt vagy hogy lehet olyanokat hibàzni hogy konkurenciának küldi ki a belsös adatait veletlen aztan jöttek szépen sorban az ügyfelreklamaciok, én végigmoziztam az egészet :)

2020. nov. 6. 08:04
 5/9 anonim ***** válasza:
*nem csinaltam meg helyette Semmit nem hivtam fel semmire a figyelmét. Aludjon nyugodtan a gépnél :)
2020. nov. 6. 08:06
 6/9 A kérdező kommentje:
4-es én is odáig jutottam,hogy végig mozizom az egészet,a saját részemet elvégzem lelkiismeretesen,odafigyeléssel persze nem mondom néha nem csúszhat be egy-két apró hiba,nagyot eddig szerencsére nem hibáztam és nem is hibázok gyakran,ellentétbe a két kollégával akik agyon vannak ajnározva csak az a baj minden könnyen meg van bocsájtva...azt az elvet vallom a hibák nagy része a munkára való odafigyeléssel kiküszöbölhető lenne.
2020. nov. 6. 08:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért nem mondasz fel ahelyett hogy itt picsogsz?
2020. nov. 6. 09:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Amig nem biznak meg azzal hogy vallalj egy kollega munkaja miatt felelösseget vagy adj neki iranyitast tanàcsot vagy ellenörizd felül es vàllald az ezek következményeit azaz vidd te a hátadon az ö hibáit is, addig en nem is tekintem ezt feladatomnak abszolut.
2020. nov. 6. 10:25
 9/9 anonim ***** válasza:
*söt chipset is veszek neki ha chipsezbi akar munka helyett. Csinálja.az ö dolga.nem az en hatasköröm nem az én felelössegem nem az en karrierem!
2020. nov. 6. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!