Beadatnátok egy esetleges 4-ik COVID elleni oltást?
Figyelt kérdés
Miért? Miértnem?
Mit gondoltok ha lesz 5-ik oltás is?
2022. jan. 13. 21:13
A kérdező szavazást indított:
Persze, hisz csak ez véd biztosan!
Meggondolnám, valószínűleg igen.
2-t beadattam, talán még a 3-ikat is be fogom, de többet nem.
Ha kettő nem véd meg, több sem fog.
Egyet sem adattam be, de gondolkodom rajta.
Egyet sem adattam be és nem is fogok.
68 szavazat
3/25 anonim válasza:
Ghecco mik vannak, 4.!!!!!!oltás????
és ezt még mindig hagyják az emberek?
Nem lát tovább az ilyen az orránál?
4/25 anonim válasza:
Magamtól nem, de ha esetleg évenkénti kötelező egy adag lesz, akkor simán. Nem kavarja fel az életem évenkénti egy szuri.
5/25 anonim válasza:
Mondta Orbán, hogy 6 milllió oltásnál fellélegezhetünk, persze azt nem mondta, hogy fejenként.😄
6/25 anonim válasza:
Mivel nem félek sem a vírustól, sem az oltástól, annyit adok be (se többet, se kevesebbet), ami mellett hagynak még élni. Eddig tehát kettőt kaptam, a mai bejelentés után viszont beadatom a harmadikat.
7/25 anonim válasza:
Ma hallottam, hogy lehet szolni a dokinak ... megyek is, mar nagyon regen kaptam a 3-at.
8/25 anonim válasza:
Kettő megvolt, többet nem kérek, ez nem a vírusról szól már
9/25 anonim válasza:
Egyet se. Nem mellesleg december elején voltam covidos úgy, hogy észre sem vettem, ha a munkáltató nem teszteltetne hetente akkor nem si tudok róla, hogy az van... Szóval enynit erről, papíron kérhetném már a védettségi kártyát si vagy mit, hogy átestem rajta, ja csak az is 3000Ft, akkor köszönöm szépen megtarthatják.
10/25 anonim válasza:
Az eddig beoltottak is kikből tevődnek össze javarészt? Példás, szabálykövető emberekből.(és azok akiknek úgymond lehet kötelező volt az oltás betegségből kifolyólag, őket nem bántom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!